NEW HAIR.

Rubriken talar nog för sig själv..- färgade håret igår.. Kan ni gissa vilken färg det vart? Nja tror inte det! Färgade håret svart, så sjukt snyggt! Jag har alltid velat haft svart hår, och igår fick jag det! Vart verkligen sjukt nöjd.. Idag har jag inte gjort ett piss typ.. Vaknade vid 2, wops! Vid halv tre typ så drog jag till handen och träffade sarah och Rebecca & några, sen kom det fler & fler typ.. sen vid typ fyra så drog jag hem, för det var så jävla kallt ute.. Tog det bara lugnt & har gjort det hela kvällen typ.. Imorgon är det nyår, wopswops! Vet inte riktigt vad som händer ännu.. Skulle egentligen sova hos Rebecca och då skulle det bli spååårat verkligen! Men det vart inte så :( menmen! Nu ska jag ta & fixa naglarna. Uppdaterar senare, puss !

Bjuder på två bilder på håret


TIPS - VIBER.

Nu kör vi på ett tips till er läsare som har Android telefon eller Iphone. Viber är en superduperbra app som man kan SMS:a och ringa till dina kompisar gratis om dom har viber! Går lätt att bjuda in nya vänner & är 100% gratis. Jag har haft viber i snart en vecka & är superduper nöjd verkligen! Det är gratis att ringa & smsa till dina kompisar somsagt. Jag verkligen älskar viber! Du behöver bara söka på "viber" i market eller appstore så kommer det upp! Lovar er alla ni kommer inte bli missnöjda!



BETYG: 5/5

Ny kategori! Apptips.

Rubriken talar nog för sig själv - ny kategori apptips! I denna kategori kommer du kunna läsa om när jag tipsar om olika appar till er som har android telefoner eller Iphone. Ibland tipsar jag om Appar som finns både till både appstore och market & ibland bara appstore eller market. Första tipset kommer upp snart! Vad gör vi? Nu kööööööööööööööör vi!

RIKTIG SNYGG NYÅRS OUTFITT.

Nyårs outfitt

MINA JULKLAPPAR 2011!


Tofflor & perfect body kit.
Av mamma & mormor.


Handduk, mjukisbyxor, flece tröja typ.
Av: mamma & mormor.


Iphone 4, iphone 4 skal, benvärmare.
Av: iphone4, & skalet fick jag av mamma. Benvärmare fick jag av mamma & mormor.


Massa med smink.
Av: mamma och mormor.


Lösnaglar ( hade använt av dom när jag tog bilden.), ögonskugga, nagelfil & parfym.
Av: Världens bästa storesyster.


Skal till iphone 4 och en tröja.
Av: Brorshan, hans flickvän, deras son, andra brorshan & hans dotter.

Fick lite andra saker som jag inte hittade. Fick även pengar och sånt, men orkade inte fota det.
Är verkligen glad över alla saker jag fick! Tack alla, ni är bäst..

VISAR JULKLAPPARNA SNART!

Tänkte visa alla julklapparna snart som jag fick! Jag skulle ju gjort det i måndags, men då glömde jag bort det helt! Så tänkte göra det nu istället. Bättre sent än aldrig ;) Ska även visa vad jag shoppade igår med min brors flickvän & deras son. Men uppdaterar snart igen, puss!


FÖRLÅT!

Förlåt för denna hemskt dåliga uppdateringen dom senaste 2 dagarna.. Har verkligen inte bloggat ett jävla piss, för jag har verkligen inte orkat. Har inte ens tänkt på bloggen eller nått! Varit jävligt skönt, men nu när jag loggade in här så såg jag hur min statestik har blir lägre & lägre för den kassa uppdateringen. Men det får vi ta & ändra på :) Idag vaknade jag tjugo över tolv, jävligt skönt! Inte kunnat sova så mycket dessa två dagar! Men nu ska jag ta & kolla mailen sen så svara på kommentarer & sånt. Puss

BIO & ALLTING!

Förlåt för ingen uppdatering igår, men jag var på bio med min pappa & sen satt jag INGENTING vid datan igår heller. Och orkade inte uppdatera via telefonen. Igår var jag somsagt på bio med min pappa, vilket var jätte trevligt! Saknat honom enormt mycket. Min jul var verkligen jättte perfekt & bäst & då ska vi inte prata om alla julklappar jag fick! Alltså jag har fått massa saker innan jul som var en förtidig julklapp typ, blandannat min iphone !;) Men ska fota allting snart & visa er vad jag har fått! Är iallafall glad över allting jag har fått! Men ska fota allting nu & sen ska jag göra en design åt min finfina vän Isabelle, sen blir det att fixa lite saker tills imorgon då jag ska till stan med min brors flickvän & shoppa. Puss

GOD JUL

God jul babys ! Just nu sitter jag och kollar på tvn, ska snart hoppa in i duschen... Måste göra det innan Kalle anka så man hinner se det ! Ingen riktig jul utan Kalle anka ;) haha! Men uppdaterar sen... Puss


Bjuder på Nytagen bild


MÅSTE GÖRA OM ALLTING..

Rubriken talar nog för sig själv...- Jag måste göra om allting med stilmallen & de, FML..
Aja vi hörs senare! Puss

GLÖM INTE ATT ANMÄLA ER TILL VECKANS BLOGG HÄR

PANIIIK!

Har precis gjort klart en snabb julheader , men tror ni att den går & ladda in med koderna på blogg.se ? Nej! Alltid något jävla fel.. Får damp på detta! Ska göra den i transparent ( genomskinlig ) nu, så uppdate soon babys! Puss

HEMMA!

Kom precis hem från att ha varit ute & lämnat min killkompis som skulle dra & köpa de sista julklapparna! Vi låg bara & kollade på tvn & hade det allmänt mysigt.. Han kanske kommer hit över sen igen idag, det beror på vad klockan blir. Just nu sitter jag & typ halv sover vilket är skit segt.. Har inte kunnat sova någonting inatt så är verkligen superduper trött nu, menmen.. Imorgon är det julafton, äntligen! Idag tror jag nog det kommer bli mycket uppdatering.. Det får vi ju se! Det kommer dock upp en tävling idag i bloggen. Så håll utkik för det vill ni verkligen inte missa!


DAN FÖRE DOPPAREDAGEN!

Godmorgon alla! Någon vaken såhär tidigt? ;) det är jag iallafall! Har inte kunnat sovit någonting inatt , så är lagom trött just nu.. Haha! Jag ska snart dra ut & möta en kompis redan.. Klockan är bara kvart över åtta, men jaja! Måste sminka mig nu & sånt! Puss

Bjuder på en halvdålig nytagen bild!


DAGS ATT TA FRAM KAMERAN!

Rubriken talar nog för sig själv - nu ska jag ta fram kameran & fota lite på fasters lilla pojke ;) hihi! Känner verkligen att jag behöver typ nya bilder på honom! Han är ju så stor.. Kanske lägger upp någon bild här sen! Men nu ska jag gå & fota honom. Hörs sen babys! Puss

GODMORGON!

Godmorgon babys ! Idag vakna jag runt ett ,var jävligt skönt att sova ut. Har ju haft svårt att sova ett tag och sånt, så kändes verkligen att jag behövde sova ut! Just nu sitter jag i min one piece och smsar med Luca som jag ska kanske träffa senare idag & chattar med världens finaste.. ikväll vet jag inte vad som händer riktigt.. Ska ju vara med luca nu på dagen så vet inte när han drar hem osv.. Men blir nog mest bara att ta det lugnt ! Men nu ska jag sluta skriva här & vara lite social med världens finaste <3 bjuder på en bild från igår !


ETT LEENDE PÅ LÄPPARNA BETYDER INTE ATT MAN ALLTID ÄR GLAD, UTAN ATT MAN ÄR STARK & LER ÄNDÅ.


Inne & Ute



Julafton snart - Behöver jag säga nått här ens? Hmm.. Tror inte det! Längtat som helvete efter julafton & snart är den här! Loveee.♥

Jullov - Äntligen så fick jag jullov idag! Kände verkligen att jag behövde det. Få vila ut ordentligt. Bara känna på kvällen innan man somnar att man kan sova hur länge som helst nästan, haha.. Men ni förstår!

One Direction- Åhåh, behöver jag säga något? Jag tror nog alla mina bloggläsare vet vilka det är! Riktigt grymma på att sjunga. Då ska vi inte prata om deras utseende! Gash säger jag bara.. Kärlek till dom!

Shopping - Känslan av att gå ut från flera olika butiker med kassar i handen, hur nice är inte det? Fylla på garderoben med nya snygga kläder, finns verkligen ingen känsla som är bättre än den känslan! Love it.



Tvättäkta copycats - Whaa? Avskyr när folk kopierar en rakt av, och visst - nu kommer ni säkert flippa och säga "men gosh, du härmar ju massa!", men jag gör det dock inte medvetet. Får flipp och kollar helt enkelt inte in alla copycats-bloggar längre för jag får bara lust att slå någon då, på allvar - det finns en tjej som härmar mig rakt av: rubrikena, texten i slutet på inläggen, sättet att skriva, menyn, headern, exakt allt! Och det ända hon har att säga är "jag är en egen person med egna like's" .. Men visa det då? Var inte en wannabe mig då? Det är skillnad på att inspireras och att kopiera, man får inspireras i lagom mängd, men inte vara en copycat?

♥ Brist på respekt - Varför kan man bara inte acceptera att alla är olika, och leva vidare? Varför ska folk alltid klanka ner på varandra för att en har en mindre snygg tröja än den andra, en är lesbisk och en är muslim?
Acceptera er själva och varandra, för ni alla är unika på ert egna sätt! Allting kommer bli så mycket bättre då.



TÄNKTE LÄGGA UPP EN HISS & DISS SNART!

Rubriken talar - Jag kommer lägga upp hiss & diss här på bloggen snart! Ska bara göra inlägget, haha :) Men nu ska jag tänka vad jag ska skriva & sen skriva om det! Kommer bli gryyymt! :) Puss!

RABATTKOD!

Är du personen som älskar rosa kläder? Då är pinkoholic.se perfekt till dig! Dom säljer massa snygga rosa kläder rätt så billigt. Deras mjukisbyxor är så himla snygga, funderar på att köpa ett par själv, hihi! Men just nu får mina läsare 10% rabatt på hela deras sortiment om ni uppger NYLUND med stora bokstäver i kassan! Hur nice låter inte det? Så gå in & beställ kläder nu! Rabattkoden gäller till 31 december 2011, så skynda den gäller inte så länge! Du kommer ångra dig om du inte beställer kläder därifrån! Jag har hört kompisar som beställt därifrån & är verkligen jätte nöjda!


Direkt till deras webshop (länk)





JULLOV!

Äntligen är det jullov för mig också! Känner en hel del personer som slutade i fredags & några stycken som sluta i onsdags & jävligt många slutade igår. Jag & en hel del andra personer slutade idag! Det är så himla skönt! Idag ska jag bara njuta av jullovet & ta det lugnt! Måste även fixa på bloggen, om 3 dagar är det ju jul! Inte okej.. Menmen, jag har verkligen inte hunnit gjort någon design.. Vilket har varit jävligt synd! Funderar på att skippa juldesignen & göra en design som jag kan ha efter jul också! Det vore jävligt nice faktiskt. Men vi får se! Idag kommer det upp en rabatt kod & kanske en tävling. Vi får se för företaget som jag mailade har ännu inte svarat, undra varför? Jaja, får hoppas att dom svarar snart iallafall. Men nu ska jag svara på kommentarer & sen kommer det upp några inlägg! Puss


JULSHOW!

Sitter just nu på julshowen i skolan.. Snart är det jullov , TAGGA TAGGA TAGGA !!!! jag älskar detta... Haha detta vart fan ett flums inlägg.. Hörs sen babys ! Massa kärlek / Erica


LITE PROBLEM MED TÄVLINGEN!

Har lite smått problem med tävlingen som skulle komma upp idag.. Så jag har mailat företaget för ungefär en timma sedan & väntar på svar! Men tror jag får svaret imorgon eller sent ikväll. Så tävlingen kanske inte kommer upp idag, men så ni vet iallafall! Just nu gör jag inte så mycket, tar det lugnt & så! Men ville bara säga det. Uppdaterar sen. Puss

TISDAG..

Tisdag idag! Snart julafton, någon mer än jag som längtar?! :) Skulle nog tro det! Idag var jag i skolan till tolv då jag slutade ;) Sen gick jag hem & duscha av mig, sen drog jag ut & träffade Patrik ett tag. Chill! Vi gick runt & pratade om allt & ingenting & hade bara allmänt roligt! Sen drog Patrik hem & då drog jag till Zarah för att lämna en sak åt henne :) Sen drog jag hem. Kom hem för typ 40 min sen. Suttit & lekt lite med spelen på min telefon ;) Hihi! Tänkte snart fixa mina naglar.. Skulle göra det igår men slutade efter ett tag för jag vart arg, haha... Så idag gör vi ett nytt försök! Jag måste även svara på alla era kommentarer & sen typ lite tidinställda ;) Det är skönare med tidinställda än att tänka varje dag att man måste uppdatera bloggen.. Haha! Det kommer även upp en tävling idag också! Sen en tävling den 27/12-11 alltså på tisdag nästa vecka! Men ska ta & svara på lite mail & kommentarer. Puss

SKOLAN

Har precis börjat skolan med matte.. Varit en stressig morgon så hann inte blogga... Ska börja plugga lite matte nu.. Slutar skolan vid tolv :) blir jävligt nick! Berättar om dagens planer senare.. Puss


NYTT SKAL!

Fick ett skit snyggt julskal till min tele idag av mamma! Bara älskar't! Blir att köpa mer skal nu på mellandagsrean ;) sätt en jävla massa snygga skal till telen , hihi! Idag har jag inte gjort så värst mycket.. Bara tagit det lugnt & så efter skolan! Imorgon slutar jag vid tolv, skööööööönt ! Sen på onsdag slutar jag vid typ 11 , sen är det JUUUULLOOOOOV ! Me love.. Längtar som fan.. Fyfan, detta inlägg vart långt men typ ändå ganska mycket information men ändå onödig skit ? Haha.. Uppdaterar sen. Puss

Bjuder på bild på mitt nya skal!


BILD

Just nu har jag bild men tänkte bara uppdatera lite åt er ;) slutar vid kvart över två istället för tjugo över tre , niceeee.. Men nu ska jag börja rita något , haha.. Puss


VOLLEYBOLL

Sitter just nu & kollar på volleyboll ! Skit tråkigt menmen... Efter volleybollen är slut så har jag äntligen lunch.... Mår jätte illa har inte ätit någonting på hela dagen.. Men nu får vi gå så ska gå och äta nu.. Känner verkligen på mig att min statistik kommer höjas så enormt mycket nu när jag kan uppdatera när jag vill typ.. Uppdaterar sen.. Puss


NYVAKEN !

Godmorgon babys! Sovit gott? Det har inte jag iallafall! Jag kunde inte somna så jag var vaken vid två... Wops! Så känner mig rätt så seg just nu.. Men blir nog lite piggare senare under dagen! Idag blir det skola till tjugo över tre, sen vid fyra så blir det möte med skolan.. Inatt när jag skulle svara på kommentarer så gick det inte så värst bra...:( Så jag får svara på alla era kommentarer senare idag när jag sitter vid en dator.. Vet inte riktigt när det är men det lär vi ju märka ! Bjuder på nytagen morgon bild, ser jätte seg & ful ut... Haha. Puss !


KAN INTE SOVA..

Ligger just nu i sängen & kan inte sova :( får typ damp på detta.. Har precis öppnat fönstret för det är så jävla varmt i rummet.. Jag måste iallafall få lite sömn inatt.. Kommer må pissoff imorgon annars, haha.. Detta kommer bli typ ett skit tråkigt inlägg, mohahahaha.. Jag har typ brist på liv just nu alltså.. Men nu ska jag ta & svara på era kommentarer! ;) puss


SÄNGEN

Ligger just nu i sängen & ska snart lägga mig för att sova trorja.. Känner mig typ ganska så trött men ändå inte,haha.. Har suttit & fört över nummer till denna tele.. Var så enormt jobbigt ,haha.. Imorgon börjar jag 08:35 , chillidill! Men nu ska jag ringa bästa & säga godnatt sen sova.. Uppdaterar imorgon! Puss


IPHONE 4 ÄR ÄNTLIGEN MIN!

Förlåt så hemskt mycket för den extrem dåliga uppdateringen idag.. Men har inte kunnat uppdatera åt er för har varit och träffat min pappa sen var jag och min mamma och fixade abonnemang åt mig & min syster ! Så nu har vi båda en iPhone 4... Snacka om att jag är glad ! Så nu kommer jag kunna uppdatera mycket mycket bättre nu eftersom jag har blogg.se's blogg app. Älskar den ! Men nu ska jag sluta skriva & föra över nummer från den gamla telen till den nya ! Jag bjuder på en bild på min fina telefon.. Fastnar inte på bild idag.. Puss


DRAR & TRÄFFAR PAPPA!

Har precis ätit pizza, mums! Om typ 10 min så går jag & träffar pappa som är på en bowling & dart hall och spelar julcup. Träffade han en snabbis innan jag gick hem & åt pizza. Så lova han då & gå upp.. Så får väl göra det, trotts att jag inte orkar, haha.. Är typ jätte trött & känner mig allmänt seg.. Ska även träffa en killkompis typ vid nio tiden.. Men vi hörs senare! Puss

image description

EN GÅNG VAR DU MIN, NU ÄR DU BARA EN DRÖM...

Förlåt för ingen uppdatering igår! Men det hände lite saker igår så jag orkade verkligen inte blogga.. Förlåt, men var jätte ledsen typ hela kvällen. Idag vart jag väckt vid kvart i tolv, chill! Jag är typ ändå fett trött? Haha! Just nu sitter jag nere hos mammas pojkvän & lyssnar på musik & så! Idag blir det nog bara att ta det lugnt. Måste även fixa en header nu också. Det är fan 4de advent imorgon.. Gud vad tiden går fort! Haha! Idag blir det nog en hel del uppdatering! En rabattkod kommer iallafall upp idag, wopswops! Så staytuned babys! Puss


Mitt hår ser fan rött ut...

SNART FREDAG!

Snart är det fredag, äntligen! Ska bli så himla skönt. Idag var skoldagen rätt så chill :) Hade inte så många lektioner & sluta kvart i två alltid skönt! Kom hem runt två tiden då satt jag mig & pratade med Zarah & Jesper som kom hit ett tag! Värre mysigt! Vid halvfyra så åkte dom hem igen, vilket var synd! Ikväll blir det nog bara & chilla, eller fixa bloggen. vet inte ännu haha! Just nu sitter jag & lyssnar på One Direction, älskar dom! Kommer även något tidinställt i bloggen under kvällen trorjag. Måste fixa upp statestiken nu asså! Så blir kommer bli en fet jävla uppdate från & med nu! Puss

hej gammal bild!

RABATTKOD!


Denna snygga dubbel ring kommer ifrån cocoo.se och kostar just nu bara 120 kr! Skynda & köp eftersom dom har sån stor rea på vissa smycken så försvinner det fort från lagret! Denna ring på bilden finns bara 2 styckna kvar på lagret ;)

Cocoo.se har en himla massa snygga & trendiga smycken! Så klicka in & unna dig själv med något smyke eller någon du tycker om! Cocoo.se har även börjat sälja en massa snygga mönstrade sjalar som kostar endast 195 kr. Detta vill ni väll verkligen inte missa? Så skynda att klicka in & köp!

Nu får ni även läsare 15% rabatt om ni uppger koden "bloggspecial" när du handlat klart i kassan!



NYA TAG!

När skolan börjar igen för vårterminen den 11 Januari 2012 så ska jag fan börja sköta skolan! Ska inte stanna hemma för ont i huvudet utan jag ska gå till skolan & försöka kämpa igenom dagen! Ska verkligen bli duktig i skolan.. Har verkligen ingen bra frånvaro denna termin, men nästa termin blir det ändringar som fan.. Kommer klara detta, det vet jag! VAD GÖR VI? NU KÖR VI!


Igga bilden.

NY KATEGORI! ÖVRIGT.

Har gjort en ny kategori, har tagit bort en massa & så. "Övrigt" heter den, där hittar ni en massa ointressanta inlägg som inte passar in i någon annan kategori ;) Eller där jag pratar om typ både min vardag och tävlingar, hihi! Men ni får hålla utkik för det ske en hel del ändring här i bloggen under kvällen & imorgon. Så stay tuned babys! ;) Puss

MASSA MAIL!

Har fått en massa roliga mail under de dagarna jag inte har kollat mailen. Vilket är jätte roligt! Det ända som är jobbigt är nog att svara på alla mail, haha! Kommer även upp en intervju med en småkänd bloggare här i veckan. Så håll utkik! Har gjort två tidinställda inlägg åt er imorgon också! Men det räcker ju verkligen inte! En blogg måste ha en massa uppdatering för att vara bra, hihi! Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, haha problem! Funderar på att börja med dom här "30-dagarna" igen! Fast då blir det en helt ny lista & roligare dagar! Ska göra en egen! Så börjar på att tänka på dagarna nu, hihi! Uppdate soon babys! Puss


Skolfotot - 11. Vart riktigt fin tycker jag!

KLARAR MIG INTE UTAN ER!

Jag klarar mig verkligen inte utan er & bloggen! Det funkar inte.. Som jag sa i förra inlägget kommer inte uppdateringen vara så värst bra den senaste tiden ett tag framåt! Varför tar jag inte upp för det är mitt privatliv.. Anledningen till att jag inte har uppdaterat förens nu är för att jag har inte suttit vid datan sen i söndags! Känner mig otroligt duktig! Har varit ute med kompisar osvosv, roligt hade vi iallafall! Ikväll blir det att försöka göra lite läxa! Har läxa i matte där vi typ ska göra något diagram med 2 olika frågor? Haha! Fattar verkligen ingenting av det.. Menmen! Börjar känna mig även smått hungrig, ätit 2 mackor på hela dagen idag! Wopswops! Uppdaterar om ett tag, ska kolla mailen & så!

hejhej älsklingar! det är rätt så mycket j...

hejhej älsklingar! det är rätt så mycket just nu. Så jag måste tyvärr lägga bloggen åt sidan ett tag. Eller iallafall minska ner på uppdateringen. men fortsatt följa mig & så. Puss


MASSA NYTT I BLOGGEN!

Förlåt för den hemska uppdateringen idag! Måste bättra mig verkligen.. Att uppdatera bloggen bättre kanske blir ett av alla mina nyårslöften? ;) Vem vet? hihi. Igår så fixade jag ju lite med bloggen! Tog bort kategorier & skaffade nya kategorier! Men det är fortfarande rätt så mycket som ska fixas. Jag måste verkligen göra en header om någon dag, det är ju 3;de advent idag också! Så måste fixa en julaktig design & så. Men uppdaterar sen! Puss

NY KATEGORI! FILMTIPS

Ny kategori! I denna kategori kommer jag lägga ut filmer som jag har sätt & tipsar er om och sånt. Hur nice låter inte det? Vet inte riktigt när första filmtipset kommer upp, men det får vi ju se! Puss

KONSTIG BLOGG ETT TAG!

Jag kommer ha en rätt så konstig blogg ett tag, eller ja den kommer se konstig ut! Ska dela upp mina kategorier & så. Har bestämt mig för & göra om bloggen helt. Så vi får se hur det blir, men tror nog det kommer bli grymt snyggt när det blir klart! Men ville bara säga det! Puss

FALLANDE SNÖ!

Har precis lagt in fallande snö på bloggen! Tyckte det vart sjukt snyggt verkligen, eftersom det är julafton snart & så. Men tänkte fortsätta nu! Har en massa jag måste fixa. Åh jag kommer nog inte hinna allting ikväll! Men det får vi ju se om jag blir det eller inte. Men uppdate soon babys! Puss

HEMMA!

Kom hem för ungefär 40 min sen.. Var & lämnade min finfina vän D vid bussen för han skulle åka hem! :( Vilket var jätte synd! För vi hade verkligen som roligast när han var tvungen att dra.. Vi satt & kollade på roliga videoklipp och typ dog av skratt och allt.. Kan alltid vara mig själv när jag är med han, hiohih! Jag vet inte riktigt vad som händer ikväll, ska prata med mamma om hon kan ta en bild på mig nu så jag kan göra en header nu! :) Känner på mig att jag vill göra header nu & så, hihi! Blir en liten julaktig design tror jag.. Vet inte riktigt! Men vi får helt enkelt se hur det blir.. Men uppdaterar senare. Puss

ROBIN STJERNBERG!♥

Nu tänkte jag visa lite låtar av Robin Stjernberg! Ni känner säkert igen han från idol, då han tog sig ända fram till finalen & kom 2:a i IDOL2011. Jag bara älskar hans röst, hans framtränande. Hans charm, ja exakt allt! Lyssna & njut babys! Äkta kärlek.. ♥


Robin Stjernberg - You raise me up Idol 2011 Malmö Live.


Bruno Mars - Grenade ( Live Cover )

Dom två bästa låtarna av han. Speciellt den sista, gåshud! Jag älskar dig Robin Stjernberg, nu då & FÖR-ALLTID! ♥
Han är grym åhåh! Kan bara inte sluta lyssna på han.. Har lyssnat på han i typ 2 timmar nu oavbrutet, haha!

RABATTKOD!



Hur snygg är inte denna dubbelring? Kärlek vid första ögonkastet enligt mig! Den kostar 199:- på beccadesign.se. Det finns även en massa snygga & trendiga smycken där! Så klicka dig in & unna dig eller någon annan med en massa snygga smycken! Just nu så får du 15 % rabatt om du uppger koden "bloggrabatt15" i kassan när du har handlat klart! Rabatt koden gäller fram till 31 december 2011!

DAGENS FRÅGA!



Igår var det ju idolfinalen! Tycker ni det var rätt att Amanda Fondell vann idol 2011? Själv tycker jag attt Robin skulle ha vunnit, men han sjöng lite "falskt" när han sjöng andra låten. Vilket var jätte synd för Robin är verkligen GRYM!

JUST NU!

Just nu sitter jag & leker lite med gimp & lyssnar på musik! Kommer upp lite musik tips sen! Melike! Tänkte bara uppdatera lite åt er (a) Har gjort två tidinställda inlägg åt er som kommer upp under dagen. Ska ju träffa en killkompis sen också! Funderar på att börja med veckans blogg idag också, men det får vi se! Men nu ska jag fortsätta leka i gimp. Uppdate soon babys! Puss!

DÅLIG UPPDATERING!

Förlåt för kass uppdate igår & i torsdags.. Men i torsdags så handlade jag till idolfinalen och igår var det dags! Det var så jävla grymt roligt! Satt & grät när Amanda vann. På ett sätt tycker jag att Robin skulle ha vunnit men på ett sätt tycker jag Amanda var värd vinsten ! Jag kom hem runt halv ett igår & orkade inte blogga då, förlåt! Har massa med videos & bilder sen igår som kommer upp i bloggen när jag får tid & fixa bilderna! Har inte så mycket mer att säga just nu, haha! Har en massa kommentarer jag måste svara på, göra tidinställda inlägg osv! Idag blir det att träffa en kompis, chillidill! Så vet inte hur det blir med uppdateringen! Men det återstår ju & se. Men några tidinställda blir det nog! Uppdate soon babys! Puss


Äntligen kan man ladda upp bilder igen!

Hej hej älsklingar! Just nu sitter jag i g...

Hej hej älsklingar! Just nu sitter jag i globen, är ju på idolfinalen ;) värre nice! Nu börjar det för oss, puss!


PLUGGAR!

Sitter just nu & pluggar lite kemi och lyssnar på musik. Behövde ta en liten paus kände jag så tänkte uppdatera åt er lite snabbt bara! Värre gulligt.. Jag tycker min blogg ser så otroligt tråkig ut, någon mer som tycker det? Jag måste ta mig ork & göra en ny header snart.. Måste ju även ha en ny bild, så får väll ta en idag eller något sånt. Ikväll blir det bara att plugga massor till provet imorgon.. Tror jag inte kommer klara det, men man får hoppass på det iallafall. Har ju ett till prov på fredag som jag också måste plugga till.. Får nog göra det ikväll! Funderar även på om jag ska fritera lite pomfritt till mig, hiohoho! Vore sjukt gott. Det kommer även upp lite musik tips åt er senare kanske. Men nu ska jag fritera lite pomfritt till mig & kanske chicken mynuggets också, sen blir det att plugga massor till provet! Måste klara detta. Puss


RABATTKOD!

Just nu har Calli.se stor julrea på massa fina smycken. Du får även 20% rabatt om du uppger koden "Calli2011" i kassan när du har handlat klart. Hur nice låter inte detta? Så skynda dig in & fynda dom sista julklapparna, eller kanske unna dig själv med något? Men skynda & köp rabattkoden gäller bara fram tills 24/12-11!

INTERVJU MED EMILIA LILJEDAHL!



Fullständigt namn?:
Emilia Viktoria Liljedahl
Ålder?: 12 år, snart 13 i januari.
Bor?: Norrköping
Gör?: Jag går i skolan under dagarna men jag tycker ju däremot om att blogga, fota, shoppa och umgås med vänner så att jag gör ju självklart sådant också under dagarna.
Blogg: http://emlas.se/

Du är ju med på blogg.se's mest aktiva, måste du uppdatera mer än vad du gjorde innan du vart med där för att underhålla alla läsare?
SVAR: Det beror ju lite på. När man kommer med på aktivaste listan kan ju det vara för jag ha gjort många inlägg, fått många kommentarer eller även haft många läsare. Jag gör runt 5 inlägg om dagen, svarar på kommentarer ibland och ser att statistiken är hög. Jag antar att just det har gjort att jag kommit med på aktivaste listan. Ibland är det ju även så att jag måste ta en paus från bloggen för att jag kanske har mycket skolarbete eller att jag helt enkelt inte känner att blogga under vissa perioder.

Vad är dina 5 bästa tips för en bra blogg?
SVAR:
Gör många inlägg med bilder & bra text. Skriv noga och inte bara hej med t.ex fem e, eller att man struntar i och stor bokstav. Slarvar man med texten blir bloggen inte rolig att läsa.

Vad är en bra blogg enligt dig?
SVAR: En bra blogg enligt mig kan vara olika. En snygg design, ett par läckra bilder och intressanta inlägg är väldigt roligt att läsa för mig.

Har du tänkt på hur din framtid ska vara? Isåfall hur?
SVAR:
Man kan ju få drömma mycket och det blir antingen sant eller falskt. Jag vill självklart få en bra blogg som många läser, ett roligt jobb man tjänar bra med pengar på och ett äventyrligt liv som man får uppleva så mycket som möjligt i.

Du gillar ju att fotografera, och lägger upp väldigt mycket bilder i bloggen. Vad fotar du med för kamera?
SVAR:
Canon EOS 550D med objektivet EFS 18-55.


Här ser vi en bild som Emilia har fotat.

Hur länge har du gillat att fotograferat?
SVAR: Jag har tyckt om att fotografera sen jag var liten men mer seriöst vart det nog för ca 1 år sedan.

Hur kom du "på" att du gillar & fotografera?
SVAR: Jag hade en god vän till mig förr som var väldigt intresserad av foto. Jag har även läst många fotobloggar och själv fått intresset väckt hos mig nu också..

Hur skulle du beskriva dig själv med tre ord?
SVAR:
Det är svårt att svara på eftersom jag inte vet vad andra tycker om mig.

Vad är det bästa och det sämsta med att blogga?

SVAR: Det bästa med att blogga är nog att få många kommentarer & läsare. Ärligt talat kommer jag inte på något dåligt med att blogga.

Vad har du för mål med att blogga?
SVAR: Jag har inget särskilt mål med min blogg men självklart att den blir stor. Fast man får inte säga så mycket innan man vet.


FIXAT LITE MED DESIGNEN!

Har pillat lite smått med koderna här i bloggen som ni kanske ser?! Tycker det vart rätt så okej! Har ändå rätt så mycket & fixa.. Måste be mamma om att ta bild på mig idag & massa, orkar verkligen inte. Vi får se om det ens blir idag eftersom jag har massor med plugg! Men vi får se om det blir någon bild eller inte. Har ju en massa & göra.. Måste sova tidigt idag också, är jävligt trött känner jag! Uppdate soon puss!

LAGT PÅ MED HENRIK!

La precis på med Henrik i telefonen! Han kom precis hem från sjukhuset.. Han har tatuerat sig & sen fått en skaplig infektion i armen där han har tatueringen, stackaren! Så nu ska han äta medicin i 10 dagar, så han är jätte trött hihi! Har bara gjort ett tidinställt inlägg imorgon & jag vet inte vad jag ska skriva om, haha.. Snacka om typ, dålig fantasi? Måste ju göra några tills ikväll också! Vill spela lite sims, haha. Nörd jag är! Men uppdaterar sen! Puss

PLUGG, PLUGG & ÄNNU MER PLUGG!

Plugg, plugg & ännu mer plugg! Idag kommer min kväll bestå utav att plugga, har prov på torsdag i NO/kemi & på fredag har jag spanska prov. Så ikväll & imorgon kommer det bli en massa plugg. Så vet inte hur uppdateringen kommer se ut tyvärr. Men får nog göra tidinställda åt er! Men så ni vet om det blir dålig uppdatering! Slingra ju håret igår & det syns knappt, men jag vart sjukt nöjd! :) Ska slingra mitt underhår någon dag också, men vet inte när riktigt ännu! Skolan idag var rätt så lugn. Är otroligt trött på allt pluggande och på skolan. Längtar enormt mycket efter helgen, kommer bli grymt! Måste även hinna köpa klackskor innan fredag då det blir idolfinalen! WOPSWOPS! Taggar för fuuuuuuullt! Ni som bloggar på blogg.se har ni sett nya "designen" när man är inne på sitt konto? Blivit en hel del förändrig! Mycket snyggare nu. Eller vad säger ni? :) Men ska göra tidinställda åt er nu, puss!

DÅLIGT MED KOMMENTARER!

Trotts att jag har haft 1009 besökare idag så har jag bara fått typ 4 kommentarer? Vad är det som händer? Det brukar ju vara massor med kommentarer annars! Nä nu får ni ta & kommentera lite också! Inte bara läsa bloggen.. Eller ja, det kanske är för bloggen ser ut som den gör?! Men håll ut, den kommer bli råsnygg sen! Uppdaterar sen! Puss

DET SNÖAR!

Äntligen så snöar det här i Stockholm! Snacka om glad tjej? Typ något sånt. Men nyss så kom mamma hem så nu blir det att slingra håret! Bild kommer ikväll eller imorgon! Vet inte om jag hinner göra massa tidinställda åt er senare, men det får ni ju vänta & se! Uppdaterar mer ikväll eller imorgon! Puss

INTERVJU MED SUPER SNYGGA ALEXANDER!


Fullständigt namn:
Alexander Kristiansson
Ålder: 18 år.
Bor:
Hörby i Skåne
Gör:
Kör Roadracing, och bloggar.
Blogg?: http://alexanderkristiansson.myshowroom.se/

Du kör ju road racing, vad är det egentligen?
SVAR: Det är en racing motorcykel som man tävlar på tävlingsbanor med. Det går till så att att man först kvalar där men ska försöka köra ett snabbt varv, den som är snabbast får starta längst fram(pole position). Sen är det dags för race, alla ställer upp på gridden och starten går när dom röda lamporna slocknar! Själva racet pågår i ett visst antal varv ( oftast mellan 12 & 30 ) och den som är först i mål vinner!

Hur skulle du beskriva dig själv med tre ord?
SVAR:
Ödmjuk, snäll och rolig :)

Har du tänkt på din framtid ska se ut? Isåfall hur?
SVAR:
Mitt mål är ju att kunna livnära mig på att tävla i Roadracing :)


Här ser ni Alexander åka motorcykel!

Du är ju väldigt mode intresserad, vad betyder modet för dig?
SVAR:
Ja.. Det betyder väl ändå rätt mycket, man vill ju inte se ut som hur helst när man går ut ;)

Vad är det bästa med att blogga?
SVAR:
Det bästa eller ja.... det roligaste är ju att dela med sig av sitt liv till alla läsare :)

Hur skulle din dröm tjej se ut?
SVAR:
Jag har redan min dröm tjej, hehe :)

När började du köra road racing?
SVAR: Först så började jag köra Motocross när jag va ungefär 6 år, sen bytade jag till Roadracing när jag va 13, så jag har kört ungefär i 5 år :)

Vad var det som fick dig att börja spela roadracing?
SVAR: Ja, det va väll min pappas kompis som fick mig att åka och testa uppe i Karlskoga en helg, och då tyckte jag det verkade häftigt, så året efter började jag köra min första säsong :)

Hur länge har du bloggat?
SVAR: Inte så länge, tror det är snart 10 veckor!

Vad var det som fick dig att börja blogga?
SVAR:
Jag hade faktiskt tänkt att börja blogga väldigt länge men jag har hade svårt för att komma igång. Plus att jag visste inte om jag orkade blogga hehe :P
Men ja.. sen tänkte jag , ah vafan jag får väl testa o blogga lite! och sen så tyckte jag att det var rätt roligt :) Och det är ju jätte kul att min blogg har växt såpass mkt som den har gjort den lilla tiden som har varit :)

Här ser vi en bild på super snygga Alexander!

MASSA INTERVJUER!

Kommer bara fler & fler intervjuer! Vilket är jätte roligt! Lägger upp ena snart, på en sjukt snygg kille ! (a) Mer får ni inte veta! Så stay tuned! ;) Just nu gör jag inte så mycket! Slutade precis spela the sims 2 typ, haha! Är redan beroende av det.. Har ju även fixat lite smått med bloggen som ni kanske ser? Bakgrunden gjorde jag själv i gimp, haha. Kom på hur man gjorde efter typ 5 min efter jag hade postat inlägget. Men kanske gör en ny senare ikv eller imorgon, men det får vi se! Men nu ska jag prata lite med Henrik i skype & fixa bloggen lite! Puss

FÅR PANIK!

Det är ju snart jul & då vill jag ha någon julakitg bakgrund till bloggen. Men finns fan ingen man kan ta från internet & jag vet inte hur man fixar en egen! Åh panik. Men ska fortsätta att leta annars blir det att börja med koderna! Uppdaterar mer åt er senare!

Vet ni någon bra hemsida med julaktiga bakgrunder? :) Skriv i en kommentar isåfall!
Vill helst ha typ ljusröda med något snyggt julmönster ( ex. snöflinga )

RENOVERING AV BLOGGEN!

Ett par dagar framåt så kommer jag hålla på med en ny header, & även fixa & trixa med kodmallen & stilmallen i bloggen! Så bloggen kommer se ful & knasig ut, med det kommer bli värt resultatet! Ska be mamma fota mig imorgon också, sen börjar jag på juldesignen, eller börjar nog redan idag så sätter jag bara in bilden imorgon! Smart tjej. Men aja iallafall, så ni vet! Men ville bara säga det. Ska sätta igång nu! Uppdaterar sen. Puss


ÖNSKELISTA 2011



Detta önskar jag mig i julklapp! Eller ja, var bara detta som jag kom på! Vill ju såklart ha mera, men ingenting som jag kom på just nu! :)
Vad önskar ni er i julklapp? Berätta gärna! :D

GODMORGON!

Godmorgon babys! Sovit gott? Det har iallafall jag! Eller rätt så bra.. Idag blir jag hemma, spydde precis när jag skulle gå till skolan, usch säger jag bara! Jag hatar att vara sjuk! Idag så blir det nog bara att ta det lugnt & försöka bli frisk, hihi.. Ska även slingra håret ikväll, wopswops! Blir blonda slingor, trorjag. Fick något ryck igår & slingra håret, för jag hitta slingor i ett skåp, haha! :) Men det var bara en färgning eller vad man ska säga, & jag måste ha två styckna för jag har så tjockt hår, så mamma skulle åka och köpa en till eller två nya efter jobbet idag! Så klart kommer det före & efter bilder till er! Hoppas bara på att inte slingorna blir rödaktiga eller får gula toner, för det stod på brukanvisningen att det är en risk att det blir det.. Verkar som jag bara skriver på, utan att skriva något roligt! USCH! Men nu ska jag ta & kolla mailen & sen göra en massa tidinställda åt er som kommer upp under dagen, hur nice? ;) Puss.


weheartit.com

2:A ADVENT!

Andra advent idag, värre mysigt! 20 dagar kvar till julafton, hihi! Idag har jag varit & träffat min finfina vän Tintin & även varit på promenad med min brors son som fyller 6 månader idag, mysigt! Tog några bilder idag, eller ja min syster, som kanske kommer upp på bloggen. Igår så satt jag mig vid gimp istället & struntade i the sims 2.. Gjorde några "skyltar" & så, roligt var det! Ikväll vet jag inte vad som händer riktigt, blir nog att fixa saker tills skolan imorgon! Orkar inte :/ Det är ju typ bara 14 skoldagar kvar eller nått sånt, wiii! Men uppdaterar senare för sitter & snackar skype med Pontus & Henrik just nu! Så tänkte vara lite sociala med dom. Uppdate soon babys! Puss


INTERVJU MED SARAH CARLSTEN!

Fullständigt namn?: Sarah Josefin Carlsten.
Ålder?: 16, alltså 95:a!
Bor?: Farsta, Stockholm.
Gör?: Går på Scengymnasiumet i Stockholm.
Blogg?: http://sarahcarlstens.blogg.se/

Jag tycker du ser jätte gullig & söt ut! Hur viktigt är utseendet för dig på en skala 1-10?
SVAR: Tack! Asså på killar..? Är ganska kräsen, så 8/10 ändå!



Vad är ditt mål med att blogga?
SVAR: Att komma till toppen såklart! ;D

Vad är det sämsta och det bästa med att blogga enligt dig?
SVAR: Sämsta - man känner sig tvungen att blogga även om man egentligen inte har tid, och folk som är avundsjuka och försöker trycka ner mig.. Suck.
Bästa - är alla söta bloggläsare som kommer fram och säger att dom älskar/läser min blogg, och ja, det kommer ju finnas kvar sen, så kan man läsa igenom vad man faktiskt gjort!

Vart ser du dig själv om 10 år? ( alltså jobb osv.)
SVAR: Ärligt talat har jag inte en blekaste aning än.. Kanske hemmafru? Nä driver hahah!

Hur ser din dröm kille ut?
SVAR: Äldre, längre, snygg, bra kropp, och världens underbaraste helt enkelt!

Hur skulle du beskriver dig själv med tre ord?
SVAR: Glad, sprallig & spontan!

Varför började du blogga?
SVAR: För jag läste Dessies och Paows blogg, så var iaf bland dom första i skolan som bloggade haha! Och sen är det ju kul också!

Vad är en bra blogg enligt dig?
SVAR: En blogg med bra uppdatering, nya bilder, videoinlägg, intressant vardag, inte typ "hej jag sitter hemma och spelar data, som igår, och i förrgår, kul!" Aah det ska vara ett kul liv om man säger så! :D



DAGENS FRÅGA!



Vem tyckte ni skulle gå till idolfinalen nästa fredag? Var det rätt att Amanda F & Robin gick vidare? Själv tycker jag att Robin & Moa skulle gå vidare av dom som tävla. Av alla finalister så ville jag nog att Amanda P och Robin skulle gå till final, eller André & Moa eller nått! Berätta gärna vad ni tycker! :)

TILLBRINGAR MIN KVÄLL MED THE SIMS 2!

Tillbringar min kväll med att spela the sims 2! Fick "grundspelet" av mamma i tisdags, kanske har berättat det för er redan? Men tror inte det iallafall! Idag har det blivit en sådär uppdatering, inte bra men ändå inte dålig. Har haft rätt så mycket & göra. Har ännu inte ens börjat med designen! Blir besviken på mig själv ibland asså.. Har nog mest bara tagit det lugnt idag! Har även gjort en ny blogg & där kan jag ladda upp vissa bilder & vissa inte. Så ska försöka fixa det! Tror det är problem med mina "mappar" på datorn med bilderna i. Pratat med några som haft samma problem som jag, så får hoppas att det blir bättre snart så jag kan ladda upp nya pic's till bloggen! Men skriver kanske godnatt senare! Vi får se helt enkelt. Puss

BLIR SÅ TRÖTT PÅ DETTA...

Nu blir jag fan riktigt irriterad! Jag fixa en ny blogg på detta kontot eller va man ska säga. Och ändå kan jag inte ladda upp bilder! Fyfan.. Ska se om det funkar om jag fixar ett nytt konto på blogg.se för isåfall lämnar jag denna blogg om ett litet tag. Ska bara se att det funkar :) Får damp annars! Blogg.se ska alltid krångla med något! Trött på detta nu.. Aja, nu ska jag försöka lugna ner mig nu! Så hörs vi senare.. Puss

ÄNTLIGEN INNE FRÅN REGNVÄDRET!

Ja rubriken talar nog för sig själv! Kom hem för ca 10 min sen från att ha lämnat mamma i detta jobbiga regnvädret! Jag vill ha SNÖSNÖSNÖ! Haha... Jag älskar snön, som ni kanske har märkt? :) hihi! Just nu gör jag inte så mycket, väntar på att D ska ringa mig! Ska snart fixa "ny" blogg där jag bara laddar upp bilder som ni kanske kommer märka, dock kommer det nog bli en "foto-blogg", nicenice! Vet inte riktigt faktiskt, men vi får helt enkelt se! Vore ju sjukt nice isåfall! Men jaja, ska fixa lite saker nu. Uppdate soon babys! Puss

ÄNTLIGEN KLAR MED INTERVJUEN!

Äntligen klar med sista intervjuen som kommer upp imorgon 09:48! :) Tyckte att det skulle bli för mycket om det blev en till idag & så! Så får hitta på något annat att blogga om idag, men jag kommer nog på något! Ska strax göra en "ny blogg" på samma konto, där jag lägger upp bilder jag ska ha i inläggen på denna blogg & sparar på datan & laddar upp, går tyvärr bara så! Vilket är jävligt synd.. Ska försöka hitta vad som är felet! Måste även göra lite "bloggbilder" till bloggen och börja smått fixa med nya designen! Har en massa nya idér till bloggen också, vilket är nicenice! Ska gå upp till centrum & lämna mamma för hon ska på firmafest ikväll, !:) Uppdaterar när jag kommer hem igen! Puss

INTERVJU MED MARIA BJÖRKLUND!



Fullständigt namn?:
Maria Angelica Björklund.
Ålder?: Blir 23 nu i December.
Bor?: Stockholm.
Gör?: Förtillfälligt mammaledig, annars jobbar jag på McDonalds.
Blogg: http://fashionstars.blogg.se/


Du är ju nybliven mamma, hur känns det? Var det jobbigt att föda?
SVAR: Det känns jätte bra! Visst var det tufft, är glad att det ändå gick ganska fort för mig.

Vad var det värsta under din graviditet?
SVAR: De jobbiga symptomen. Som humörsvängningar och halsbränna.

Ångrar du att du blev mamma?
SVAR: Absolut inte.


Här ser vi lyckliga Maria med nyfödda sonen Liam.

Hur gammal tycker du personligen är okej att bli mamma?
SVAR: Det är upp till var och en. Men att vara klar med skolan kan vara att föredra, det gör mammalivet enklare om man har en fast inkomst.

Vad är det värsta och det bästa med att vara mamma?
SVAR: Det värsta är oron att det ska hända ens barn något. Det bästa är all kärlek man får och känner.


Vaknar Liam ofta på nätterna & vill ha mat?
SVAR: Nej inte för att vara så liten. Han vaknar 1 - 3 gånger per natt.

Hur skulle du beskriva dig själv med tre ord?
SVAR: Sprallig, kärleksfull och pratglad

Varför började du blogga?
SVAR: Såg en intervju om det i veckorevyn och tyckte att det kunde vara kul att testa

Hur länge har du bloggat?
SVAR: I fem år


En super fin bild på Liam!




EN MASSA HÄRLIGA INTERVJUER!

Blir bara en massa härliga intervjuer! Får mail om jag kan intervjua massa "kända" bloggare hela tiden. Det är självklart jätte roligt, men jag kan inte säga ja till alla tyvärr. Vissa mail svarar jag inte ens på utan "markerar" som oläst & svarar ett ja på mailet senare, busigt! Har precis blivit klar med en intervju som kommer upp 14:35 & nu ska jag börja med en till intervju! Men jag vet inte om den kommer upp imorgon eller idag. Tycker det har blivit en massa intervjuer nu, så funderar på att ta en "paus" med det ett tag! Men vi får se. Jag tycker det verkligen är jätte roligt att "skriva" intervjuer, hihi! Så varför inte göra det man gillar? Har även "bestämt" mig att jag ska komma på en egen "30- dagars lista", värre gulligt! Kommer nog blanda en massa olika dagar från olika listor men ändå en massa egna. Men nu ska jag börja med sista intervjuen som står på listan! Ska även göra en "dagens planer.." tills imorgon! En massa jag måste göra idag! Dags att börja!

Intervju snart igen!

Snart blir det en intervju igen! Eller ja, den kommer upp idag iallafall. Känns som det går toppen med bloggen nu, statestiken höjs dag för dag, allting flyter på! Nu är det bara att uppdatera bra, sen är allting toppen! Är verkligen jätte glad idag! Funderar även på att gå ner till brorshan & träna lite gitarr! Ska även göra en massa tidinställda till er idag också.. Ifall om jag råkar glömma er eller så! Har även precis kollat mailen & nu tar jag bara det lungt. Ska snart börja skriva en Intervju med en nybliven mamma, undra vem? ;) Det får ni vänta & se babys! Nä nu ska jag börja, sen skriva frågor till en ytligare bloggintervju! Har rätt så mycket & göra idag känns det som. Wopswops!

Hemma nu!

Äntligen hemma igen! Igår så åkte jag & mamma ner till hennes killkompis & åt god mat & så. Kom hem för ett tag sen, skönt! Idag vakna jag vid typ 10.. Igår vart det ju ingen bloggning, förlåt! Men glömde bort er, men får uppdatera sjukt mycket idag & imorgon istället, hihi. Känner på mig att detta kommer bli en gryym uppdate! Lovar er det. Måste även få någon att fota mig idag, ska fixa lockar i mitt hår sen, så sjukt snyggt! Ska kanske även slingra mitt hår idag, wopswops! Men nu ska jag kolla mailen & lite sånt. Uppdaterar när jag har gjort det! Puss

förstadecembertvåtusenelva

Första december idag redan & det är ingen snö ännu, blir så sjukt less på detta! Förlåt för jag inte bloggade någonting igår & så. Men jag var på dåligt humör & orkade inte.. Förlåt! Måste bli bättre på allt sånt :( Funderar på att ta en bloggpaus sen komma tillbaks med världens fetaste uppdate, men vi får se! Funderar smått på & sluta blogga helt, men vet inte ännu! Just nu gör jag inte så mycket, ska snart spela the sims 2.. Haha! Var på sjukhuset idag & vägde mig & det visade rätt så dåligt. Skriver lite mer om det imorgon i ett tidinställt & i kategorin "min sjukdom."! Jag måste även göra tidinställda inlägg tills imorgon & idag & även kolla mailen, åh! Mycket & göra. Aja uppdate sen puss!

RSS 2.0