MYS MED ÄLSKLING

Just nu sitter jag och myser hemma hos mig med min älskling :) Vi sitter och kollar på film och bara myser . Men tänkte bara uppdatera lite så inte bloggen är helt död! Men uppdaterar senare eller imorgon, för bloggar från älsklingens iphone <3 Han är så jävla gullig , mitt allt <3

FUL BLOGG!

Jag kommer ha en rätt så ful blogg här framöver ett tag. Men håller på & fixar med designen & så. Tyckte det vart fult efter ett tag, så ni vet babys! Just nu sitter jag & smsar med Alex & några. Camar även med snyggingen Adrian, oouftsh asså! Men nu ska jag vara lite social med Adrian. Kanske uppdaterar godnatt sen, har inte gjort några tidinställda imorgon, dum tjej! Måste göra dt men vet inte vad jag ska skriva. Aja, får tänka ut något bra. Puss

SVAR FRÅN FRÅGESTUNDEN!

Postad av: Lotta
Varför började du blogga?
Vad vill du jobba med i framtiden?
Vad är din högsta önskan? :)
SVAR: Jag började blogga för jag tyckte det verkade roligt & för jag ville skriva av mina tankar & känslor.
Jag vill jobba som stylist eller som hårfrisör. :)
Jag vet inte riktigt vad min högsta önskan är..

Postad av: kurdilele
Vill du läsa koranen och lära dig om islam? :)
SVAR: Nej det vill jag inte..

Postad av: Mandii
Hur länge har du bloggat och varför?
SVAR: Jag har bloggat på denna blogg sen augusti 2011 men har haft tidigare bloggar. Men min första blogg startade år 2009 eller nått sånt!
Postad av: Beccis
Hur har din dag varit?
SVAR: Min dag har varit rätt så bra.

Postad av: ALICE
Vad gillar du för typ av film?
SVAR: Jag gillar alla olika "Sorters" filmer!

Postad av: Madeliene
Vad tycker du om min blogg?
SVAR: Jag vet inte riktigt, haha!

Postad av: Isabelle
Favoritfärg? :)
SVAR: Jag gillar alla olika sorters färger, men mest typ rosa & blå.

Postad av: QUI - annorlunda namn men minst lika mänsklig som övriga
Vad är kärlek för dig? ;)
SVAR: Kärlek för mig är något underbart! Läs mer om vad kärlek är enligt mig HÄR
Postad av: Eveline
Hur gammal är du?
Framtidsdrömmar?
Om du fick välja en låt som väcker starka minnen, vilken skulle de då vara ?
SVAR: Jag är lagom gammal ;)
Wops, framtidsdrömmar? Svår fråga.. Men vet inte riktigt faktiskt.
Ojdu, finns många!

Postad av: Nora
1. är du oskuld?
2. vad är det längsta du har gjort med en kille?
SVAR: Ja.
Typ strulat trorjag.

Postad av: Jessica - En borderline blogg
Hur mycket vet du om borderline?
Vad tycker du med folk om psykiska problem?
SVAR: Jag vet ingenting om borderline, för aldrig hört det innan, haha!
Jag tycker att alla är lika mycket värda även om det har psykiska problem.

Postad av: Thea
- drömresemål? - varför?
-vad letar du efter i en blogg? alltså vad ska en blogg ha för att DU ska tycka att den är bra och fortsätta läsa den?
-vilket första intryck måste du få av en blogg för att stanna kvar och kolla innehållet?
-tipsa om 3-5 bloggar (inte typ kenza, egoina osvosv, utan mindre bloggar som inte är kända!) som du tycker om. skriv gärna varför också!
SVAR: Mitt drömresemål är nog någon stad/ö i spanien eller Rhodos i Grekland, för nästan alla jag känner som varit där säger att det är sjukt fint där.
Jadu, det vet jag inte riktigt.
Beror på blogg till blogg.
Sarahtjulander.myshowroom.se - en sjukt fin tjej som bloggar om allt möjligt & är grymt bra på att blogga. Typ min favoritblogg.
Shiteden.nu - en grymt fin tjej & väldigt snäll för den delen också som bloggar om allt möjligt & är grymt bra på det! :)

Postad av: Leg
Hur länge har du bloggat? Vilka är dina absoluta älsklingsfrukter?  kram
SVAR: Jag har bloggat sen ungefär 2009. Nästan alla frukter..

Postad av: Madeleine
Vilka bloggar följer du?
Vad tycker du om min blogg ? ( ärligt )
ha en fin kväll
SVAR: För många...
Rätt så bra..
Tack!

Postad av: Denise
Här kommer frågona:
1. Vad använder du för redigerings-program? ^^
2. Nåt speciellt intresse? 

öhh.. kommer inte på flera haha! 
SVAR: Jag använder gimp.
Ojdu, blogga trorjag :D

Postad av: Hanna
fin blogg du har!
favorit låt & artist?
skola?
vilka bloggar läser du? 
SVAR: Tack!
Ricce ft Jontish - Förevigt, är nog min favorit låt just nu :) Har många..
Brandbergsskolan.

Postad av: Milae
Hur hitta du min blogg? :D
SVAR: Jag kommer inte ihåg, haha!

Postat av: Sara
gillar du Justin bieber!? 
Följer du min blogg på bloglovin!? 

KRAM
SVAR: Nej.
Ja :)
Kram! :D

Postad av: Lisa
hur många läsare har du per dag i snitt?
SVAR: Det varierar, men ungefär 500-3000 om dagen.

Postad av: E*
1.Hur går det i skolan, trivs du?
2.Vilken är din favorit låt?
3.Favorit film?
Kommer inte på något mer, ha en trevlig kväll 
SVAR: Brandbergsskolan, rätt så bra :)
Står ovanför!
"Jag saknar dig"

Postat av: Theresé Adelman
Vad är det absolut pinsammaste som hänt dig? 
SVAR: Jadu, det har hänt massa pinsammast för mig.


det var alla era frågor, hoppas ni vart nöjda med svaren! Puss

TÄNKTE SVARA PÅ FRÅGORNA I ETT VIDEOINLÄGG!

Ja rubriken talar nog för sig själv. Jag kommer svara på frågorna från frågestunden i en videoblogg, hur nice är inte det? Dock kommer jag nog dela upp det i del 1 & del 2 men vi får se hur det blir! Tänkte iallafall börja spela in nu. Så vi hörs senare babys! Puss!


MASSA INLÄGG..

Nu känns det bara som det blir inlägg på inlägg typ. Menmen! Nu får det bli så eftersom jag inte har uppdaterat någonting typ den senaste tiden! Grymt dåligt gjort av mig. Just nu sitter jag och kollar bloggar & bilder på min kamra. Hittade MASSA bilder som jag inte har laddat upp på bloggen, tex sen jag var på Eric Saade konseren på gröna lund i slutet på augusti, bilder från dopet som jag var på? Ja jag har en del bilder.. Laddade in 93 bilder denna gång och då var det inte ens hälften av alla bilder.. Wops säger jag bara. Menmen! Så jag tror det nog kommer att bli värsta bildbomben här i veckan, eller vad säger ni babys? ;) Dock inte alla på samma gång, haha! Typ dör av bilderna på Eric Saade, haha! & ja ni som undrar så ÄLSKAR jag Eric Saade, han är så fruktansvärt snygg & bra! Haha.. Jag har desutom rört hans mage (a) MOHAHAHAH! Nä nu ska jag sluta skryta & fortsätta att kolla på bilder på min drömman & fixa tidinställda tills imorgon, måste verkligen göra det.. Puss så länge!



NY DESIGN....?

Jag sitter och funderar på om jag ska göra en ny design till bloggen. Tycker denna jag har just nu är så fin, men det duger liksom! Sitter nu & letar sidor om gimp, där man får tips osv. Hittade just en som verkar vara jävligt bra. Så ska fortsätta & leta. Sitter även & läser lite bloggar samtidigt. Får även lite små damp på min kamra, för det har bara kommit till 184 av 413 och det är 99% klar laddat och det har stått så i typ 10 min, skit störigt! :( Men funderar på att avbryta nedladningen & börja om. Uppdate soon babys! Puss :)


weheartit.com

REDAN LAGT PÅ MED ÄLSKLINGEN!

Har redan lagt på med älsklingen, för han skulle vara lite social med hans polare och jag skulle kunna fota grejerna från shoppingen ;) Så nu försöker jag få in bilderna på datan men funkar dock inte så bra! Får snart damp, inte så bra.. Menmen! I värsta fall får jag ta bilder från internet & de kommer suga! Så måste faktiskt få in dom på datan. Men nu fungerade det, skönt! Men det är inte bilder på alla saker jag fick, för hittade inte alla saker.Sen kommer nog svaren från frågestunden bli ett tidinställt inlägg. Men nu ska jag fixa tidinställda inlägg & vänta på att alla 413 bilder & videos kommer in på datan... Lite jobbigt.. Uppdate soon babys!


du var min ängel, du va min bästavän'

Idag fick det bli en liten text från en låt som rubrik.. Tänkte bara blogga lite snabbt då jag sitter & snackar i tele med min älskling.. Men ville bara visa att jag lever då jag inte bloggade något mer efter jag skrev att jag pratade med Elin på skype. Berättar mer om dagen snart, shoppingen kommer upp & svaren från frågestunden också. Så vi hörs senare, han typ dampar nu (a) hihi. Uppdate soon babys! Puss


SKYPE MED ELIN!

Just nu sitter jag & snackar skype med en tjejkompis som heter Elin, rätt så chill! Kom även hem för typ 1 timma sen då jag satt mig & pluggade direkt sen har jag snackat med Elin sen dess. Träffade en killkompis efter sjukhuset så det var därför jag kom hem för en timma sen. Som jag skrev i förra inlägget så skulle jag fota alla saker jag har fått under helgen & så. Men jag gör nog det imorgon istället, orkar inte nu, haha! Har desutom lite på mig & så, menmen! Nu ska jag vara social med Elin på skype. Uppdate soon babys!


SNART SKOLA!

Snart ska jag börja dra mig mot skolan. Hade studiedag på förmiddagen för lärarna var på någon föreläsning typ? Chill! Börjar kvart i ett så det är ett tag kvar innan jag behöver dra. Igår bloggade jag ingenting, men orkade inte. Förlåt! Ska försöka bättra mig med uppdateringen. Snart är det helg, eller ja om 4 dagar. Haha! Har två lektioner idag, så slutar klockan tre. Sen blir det sjukhuset! Ska dock bara väga och mäta mig & prata om hur jag mår osv. Går där på "viktkontroll" för min sjukdom. Måste även göra massa tidinställda så om jag inte bloggar imorgon så blir det tidinställda, niice! Efter sjukhuset så ska jag kanske träffa några polare en snabbis, kulkul! Hade även skolfoto igår, vart skit ful som vanligt antagligen. Shoppat en hel del saker i helgen så bilder på det kommer upp senare, även svaren på frågestunden KOMMER UPP IDAG! Så håll utkik, kommer bli en hel del uppdate today! Uppdate soon babys! Puss



Gammal ful bild.
Har typ inga nya.

FÖRLÅT!

Förlåt för jag inte har uppdaterat något sen i torsdags... Men har haft dataförbud, eller ja jag hade det i fredags & igår hann jag inte sitta vid datan. Jag var på bio & såg "jag saknar dig" så jävla bra film, mer om det senare. Ska även berätta lite om helgen senare också. Måste också svara på alla era kommentarer. Tror även att svaren från frågestunden kommer upp idag, vi får se. Idag skulle jag träffa en killkompis men det vart inte så, fast var med han i gullmars i typ 10 min & då kom det fram en jätte söt bloggläsare & sa att hon älskade min blogg! Blir sååå himla glad av det. Ställde även upp på en fanbild också! Så du som kom fram skicka gärna bilden till mig på [email protected] så lägger jag upp den här! Men nu ska jag ta & läsa mailen sen ska jag svara på alla era kommentarer sen uppdatera bloggen. Uppdate soon!

hej fulbild!

NI HAR VÄLL INTE GLÖMT...

Ni har väll inte glömt frågestunden? Har du någon fråga som du undrar om mig, eller bloggen? Skynda dig & klicka HÄR då & ställ den i frågestunden..


JAG ÄLSKAR ER!

Jag älskar er mina bloggläsare! Igår var det 699st som gick in på min blogg, helt otroligt! :D Blir så fruktansvärt glad! Idag gick jag hem från skolan, för mådde inte så bra.. Gick hem på lunchen, så missade dock bara 2 lektioner... Menmen! Imorgon är det fredag, so nice. Ska gå till skolan på 1 lektion sen ska jag ner till prima. Vet inte om jag går också på spanskan ett tag, men vi får se hur det blir. Vet inte hur mamma vill att jag ska göra. Just nu gör jag inte så mycket, ska snart sätta mig & plugga.. Hatar att plugga, men vad ska man göra? Imorgon slutar jag rätt så sent, *suck*. Hatar fredagar ibland. Men anyways! Nu ska jag svara på alla kommentarer sen ska jag plugga. Måste även ta bild på nya håret, tror det kommer upp en cam bild senare. Uppdate soon babys! Puss


LÄNKBYTE - HANNA!


Klicka på bilden för att komma till bloggen, grymt bra blogg!



Vill du göra länkbyte med mig? Skriv i en kommentar isåfall.

DAG 6 - Min dag.

Som jag sa igår så trodde jag detta skulle vara en svår "dag" och det var det också! Haha! Min dag idag bestod av vakna vid kvart över sex, gick ut & sov på soffan i en timme, skönt. Fixade mig & åt frukost & gick till skolan. Hade spanska, SO, NO, lunch, engelska, matte tror det var alla lektioner, haha! Sen efter skolan så var jag med några kompisar i typ 10 min för dom skulle hem & käka innan deras träning. Så då drog jag hem & kollade på tvn t typ 4 sen har jag suttit här & segat. Det var typ min dag idag. GAAAAAAAANSKA ointressant. Menmen! Imorgon blir det "DAG 7- Min bästavän", spännande men kan dock bli rätt så svårt att välja en av alla, haha!


älskar min ögonfärg, grönblåa.♥

3 VECKOR KVAR!

Idag är det 3 veckor kvar tills jag fyller år. Tills jag blir tonåring! ;) Snacka om lycklig tjej? Jatyp! Älskar att fylla år.♥ När jag var mindre så räknade jag ner tills nästa gång jag fyllde år dagen efter jag hade fyllt, om ni fattar? :D Haha, sjuk tjej jag är! Men nu ska jag fortsätta att kolla på bloggar & så. Kommer upp hiss & diss senare kanske. Puss

GLÖM INTE FRÅGESTUND HÄÄÄR!

LÄNKBYTE - JULIA!


http://jjuliassellin.blogg.se/
http://jjuliassellin.blogg.se/
http://jjuliassellin.blogg.se/

checka bloggen! :)



Vill du göra länkbyte med mig? Skriv isåfall i en kommentar att du vill göra det så fixar vi det!

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN HÄÄR!

TRÅKIG DAG!

Skit tråkig dag today. Allting har varit jobbigt & tråkigt. Inte min dag tror jag! Kom typ försent till spanskan & så. Menmen! Just nu gör jag inte så mycket. Ska snart kanske dra ut & prata med F om allting som har hänt. Han var ju i thailand ett tag, & nu har han kommit hem, skönt. Saknat honom enormt. Men anyways. Har även några länkbyten som ska upp i bloggen, så får bli nästan alla i ett & samma inlägg om ni fattar? :D För orkar inte hålla på & göra ett länkbyte för ett inlägg om ni förstår. Men har typ inget mer att säga? Uppdate soon babys. Puss

LÄNKBYTE - JULIA!


http://twogirlsonestory.blogg.se/
http://twogirlsonestory.blogg.se/
http://twogirlsonestory.blogg.se/

checka bloggen! :)

ÅH BLIR SÅ GLAD!

Jag blir så himla glad när jag loggar in på blogg.se & ser att det alltid är nya kommentarer, blir så glad! Har nu suttit & läst igenom 102 frågor på frågestunden, nästan alla radera jag tyvärr. Omogna kommentarer bara! Inte så kul, men dock är det vissa som ställer seriösa frågor, & dom kommer få seriösa svar också. Just nu gör jag inte så mycket, ska snart sätta mig & läsa bloggar ett tag. Måste även duscha idag också! Måste göra ansiktsmask snart igen också! Har även legat & snacka med Michaela i telefon ett tag, vi snacka om allt mellan himmel & jord, men dock mest om killar & så. Hon & jag funderar även på att ha en "tjej kväll" bara hon & jag här framöver. Skulle vara riktigt mys! Saknar den bruden ganska så mycket. Nä nu ska jag sluta prata om min pingu! ♥ Ska istället läsa bloggar & vara social med några på msn. Måste även göra tidinställda tills imorgon. Uppdate soon babys. Puss

FRÅGESTUND!


Nu kör vi igång! Ingen fråga är för dum eller knasig, svarar på alla frågor!
Frågestunden avslutas SENAST på måndag den 26/9-11.
Så kom igen nu!
FRÅGA PÅ!

ANDRA KOMMENTARER HÄNVISAS TILL INLÄGGET UNDER ELLER RADERAS!!

DAG 5 - Vad är kärlek.

Kärlek är någonting speciellt. En sak alla borde få uppleva minst en gång. Det är en underbar känsla att vara kär. Kärlek kan vara & visas på flera olika sätt. Det är kärlek via dina föräldrar & dig. Kanske din pojkvän & dig. Med din bästavän & dig. Ja det är nästan kärlek via allt. Kärlek kan både vara underbart & göra ont.. Vilket är ganska tragiskt. Men det är nog allt jag har & säga för denna gång. Ganska kort inlägg, vilket är ganska synd! Ska försöka skriva längre text imorgon då det är "DAG 6- Min dag". Låter ganska svårt, men vi får se!

FÖRLÅT!! :O

Förlåt för jag inte uppdaterade någonting igår, eller jo gjorde ju tidinställda i söndags, men annars. Skrev även inte "dag 4- mina galna sidor" heller. Men den "dagen" kommer idag, så alltså blir det både dag 3 & 4 idag, menmen! Idag så var jag i skolan till tolv då jag slutade. Fick även resultaten från läxförhöret i SO idag, gick rätt så bra.. Skoldagen var rätt så okej. Bild på mitt nya hår kommer senare, då jag har hittat min kamra.. Ska även svara på alla era kommentarer som jag fick igår.. Sen sova ganska tidigt idag, är rätt så trött! Men dock bara 3 dagar kvar till helgen! Skönt, men ändå länge kvar.. Nä nu ska jag sluta tjata om detta och istället börja svara på era kommentarer. Uppdate soon babys! Puss

Bild sen förra gången jag färgade håret!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA SYSTER!

Grattis världens bästa syster på 15- års dagen. Hoppas du får världens bästa födelsedag. Jag älskar dig över hela mitt hjärta trotts att vi bråkar typ alltid! Ett år äldre närmre döden & passionen. ;)


Världens finaste syster & jag sommaren - 11.

GODMORGON!

Godmorgon alla, sovit gott? Det har jag iallafall. Ska snart börja röra mig mot skolan & ha mentorstid, dock inge roligt att ha, menmen! Men måste skynda mig så jag inte kommer för sent. Uppdaterar mer senare. Puss

GODNATT!

Nu säger trötta jag godnatt. Ska försöka hinna uppdatera imorgon innan jag går till skolan, men vi får se hur det blir med den saken. Slutar tjugo över tre imorgon *suck*. Men har iallafall bild imorgon :). Me like! Men nä, nu ska jag gå & lägga mig och sova innan jag somnar vid datan! Godnatt.


FÄRGAR HÅRET IDAG! :D

Tror rubriken säger allt, idag blir jag svarthårig. Hoppas det blir svart & inte mörk brunt :) Blir skit ledsen isåfall! Men ska försöka få mamma & färga håret nu så det inte blir försent. Har även gjort massa tidinställda tills imorgon & några ikväll. Uppdate soon babys! Puss

LÄNKBYTE MED FINA SOPHIE!

Nu gör jag länkbyte med denna extremt fina tjej.
Dock har hon copycat så jag kan inte låna en bild på henne, vilket är väldigt synd.
Men hennes blogg är verkligen jätte bra & är värd en titt, så klicka in genast.
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL BLOGGEN!



vill du göra ett länkbyte med mig? Skriv isåfall i en kommentar att du är sugen på det så fixar vi ett!

DAG 3 - Mina föräldrar.

Haha, gud vilken svår "dag" detta var.. Lite dåligt! Men anyways. Mina föräldrar är världens bästa som jag älskar mest av allt! Dom kan vara ganska jobbiga ibland. Kan säga att jag hatar dom osv, med innerst innerst inne så älskar jag dom mest av allt! Jag kan prata med dom om exakt allt, & dom lyssnar. Men brukar prata med mamma mest då jag bor hos henne. Men mamma brukar säga det jag säger till pappa. Det var nog lite om mina föräldrar? Haha tråkig dag & svår. Imorgon är det "Mina galna sidor", ser sjukt mycket fram mot det!

DAG 4- Mina galna sidor. ( skulle publicerats igår )

Jadu, mina galna sidor? Jag har ganska många galna sidor, dom som känner mig borde veta det! Alltså jag vet inte vad jag ska skriva om denna dag mer typ? Haha! Men ge mig ett försök iallafall! Jag kan vara ganska så crazy ett tag & sen kan jag va hur lugn som helst, haha! Det var typ allt? Dåligt förklarat= dåligt inlägg, that's true! Senare idag så kommer "DAG 5 - Vad är kärlek" Ser dock fram emot det!


HEMMA IGEN!

Hemma igen, har varit hemma i ca 40 min. Har varit i Trollbäcken & träffat en killkompis som åker till Malaga imorgon, lyxosten! Vi låg & kolla på film & typ låg & snacka lite för han hade lite girlsproblems. Idag vet jag inte vad som händer förutom att fixa massa saker inför skolan imorgon, *suck*. Vill ha tisdag nu, slutar ju typ tio i tolv, chill!
Måste även göra dag 3 idag & även göra tidinställda tills imorgon & svara på alla era kommentarer. Uppdate soon babys! Puss


Bild ifrån somras !

PRECIS LAGT PÅ MED DANIEL!

Precis lagt på med Daniel i telefonen efter ca en halv timmes pratande! Dock typ skratta vi mest åt ingenting typ? Haha! Börjar bli rätt så trött för sov ungefär 3 timmar inatt, not so nice! Men ska försöka lägga mig lite tidigare ikväll. Skola på måndag, suck! Orkar inte, men det är bara att kämpa! Bilderna från dopet ska jag även försöka orka lägga upp idag, har ingen ork med något just nu känns det som. Har bråkat med Andreas & Fille för ett tag sen & så. Så får se om jag tar ett "uppehåll" från bloggen helt & gör en massa tidinställda till er & hämtar kraft under den tiden, så kommer jag tillbaks med en sjukt fet uppdate? Haha vi får se hur det blir med den saken! Nä nu ska jag sluta detta inlägg & börja lägga upp bilderna! Uppdate soon babys!

DOP!

Var ju på dop idag. Sjukt vackert var det, även mitt första dop jag har varit på i hela mitt liv, haha! Bilder från dopet kommer upp senare! Måste redigera ljuset på vissa, vart jätte mörka bilder på några, menmen! Just nu gör jag typ ingenting, sitter & smsar med några. Senare ska jag kanske träffa Andreas, Fille & Josefin, men det får vi se hur de blir med den saken! Annars vet jag inte vad som händer. Är även sjukt hungrig, hoppas på att det blir middag snart! Imorgon ska vi fira min syster som fyller 15 på måndag, nicenice! Slutar tolv på tisdag, chill! Men nu har jag typ ingenting att blogga om, så uppdate soon babys!

DAG 2 - Min första kärlek.

Min första kärlek på riktigt eller på dagis? Oj gud va svår denna dag var. Men iallafall. Min första kärlek på dagis var med en kille som heter Ludwig, då jag & han sprang runt på "gården" & pussades när ingen såg oss. Och om någon såg oss så vart vi jätte arga & så. Men min första kärlek på riktigt var nog Jonathan, det höll dock "bara" i 6 månader, inte så bara menmen! Det var nog allt, imorgon är det dag 3- Mina föräldrar , spännande ser fram emot det! Puss

♥ Dag 1 - Presentera mig själv.

Ja nu ska jag försöka presentera mig själv, vilket jag dock suger på! Men ge det en chans.
Erica Nylund var namnet & jag kom till världen den 12 oktober 1998 alltså är jag 13 år om mindre än en månad.
Jag bor i Stockholm & har bott där hela  mitt liv. Jag bor med min mamma, min syster & mina två marsvin.
Jag har 5 syskon, 3 på mammas sida & 2 på pappas sida. Dock har jag ingen kontakt med syskonen på pappas sida, då en är död & den andra vill inte ha någon kontakt med mig, vilket är väldigt tragiskt.
Jag går i 7:an i Brandbergsskolan en bit därifrån jag bor, trivs rätt så okej i den skolan.
På min fritid så gillar jag att blogga, vara med vänner, fota och shoppa. Jag lever livet med diagnosen ADHD som jag fick reda på att jag hade när jag gick i 3:an. Hoppas ni lär känna mig lite bättre nu under dessa 30 dagar.

bjuder på en bild på mig!  ♥

BESÖK!

Nyss kom farmor & farfar hit från Motala! Har även gjort tidinställt inlägg som kommer upp runt 5, då det handlar om första dagen ni vet? Ska göra även dag 2 tidinställt imorgon & varje dag tidinställt när jag är i skolan, så inte bloggen är helt död. Men nu ska jag plocka in i diskmaskinen så uppdaterar mer när jag är klar. Puss

Trettio Dagar, Trettio Inlägg, En Miljard Ord!

Tänkte köra 30 dagar sak, så mina läsare får chansen att lära känna mig lite bättre!
Börjar redan idag!

♥ Dag 1 - Presentera mig själv.
Dag 2 - Min första kärlek.
Dag 3 - Mina föräldrar.
Dag 4 - Mina galna sidor.
Dag 5 - Vad är kärlek.
♥ Dag 6 - Min dag.
♥ Dag 7 - Min bästavän.
♥  Dag 8 - Ett ögonblick.
♥ Dag 9 - Min tro.
♥ Dag 10 - Detta vill jag gärna göra om.
♥ Dag 11 -  Mina syskon.
♥ Dag 12 - I min handväska.
♥ Dag 13 - Den här veckan.
♥ Dag 14 - Om jag spolade tillbaka tiden skulle jag spola tillbaka till.
♥ Dag 15 - Mina drömmar.
♥ Dag 16 - Min första kyss.
♥ Dag 17 - Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 - Min favorit födelsedag.
♥ Dag 19 - Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 - Det pinsammaste jag gjort.
♥ Dag 21 - Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 - Det här upprör mig.
♥ Dag 23 -  Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 - Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 - En första.
♥ Dag 26 - Mina rädslor.
♥ Dag 27 - Min favoritplats.
♥ Dag 28 - Det här saknar jag.
♥ Dag 29 - Mina ambitioner.
♥ Dag 30 - Ett sista ögonblick.


Allt som har med detta att göra sparar jag i en enskild kategori.
Testa ni också, men skriv gärna om ni tar det.


BARN BLIR TILL TONÅRINGAR.

Klubbor blir till cigg, läsk blir till sprit, cyklar blir till mopeder..
Kommer du ihåg, då skydda sig var att ha hjälm på sig, när det värsta killar kunde göra var att ge en killbaciller.
Tiden då mamma var ens hjälte, då krig bara var en lek.
Den värsta känslan var när man skrapade knäna, eller när ens leksak gick sönder.
Och hejdå bara bettyde vi ses imorgon..
Kommer du ihåg den tiden när man var liten, då man kunde vara sig själv & inte få bitchblickar.
Men nu är allt helt anorlunda, mamma är en man kan hata ena stunden men älska andra sekunden.
Det värsta en kille kan göra är att såra en.
Den värsta känslan är att bli sviken & lämnad.
Och hejdå betyder vi ses någon gång om ens det.
Men nu kan man knappt inte vara sig själv utan att få några bitchblickar eller kommentarer efter sig.


PRECIS KOLLAT MAILEN!

Har precis kollat mailen & fått några roliga mail, men mest tråkiga & från facebook.com. Fått ett om att det kanske blir en tävling här på bloggen så småning om, men vi får se hur det blir med den saken! Just nu sitter jag & chattar, kollar bloggar, & så. Behöver nog dock sätta igång & läsa bloggarna jag följer via bloglovin, 1337 inlägg ;) Nice, fast nä. Det kommer nog ta ett tag! Men det är bara att kämpa, det är dock massa inlägg från samma bloggare, så det är rätt så skönt. Men ska sätta igång nu! ;) Ska även sätta mig & redigera lite bilder som jag tagit i sommar som ni ska få se hade jag tänkt, men det blir dock senare! Uppdate soon babys!

SÅ FINT CITAT!

Lär dig livets stora gåta, älska, glömma & förlåta.

Så sant! Kommer upp med mer citat snart,

IT'S FRIDAY FRIDAY!

It's friday friday, hur jävla nice är inte det? Sjukt nice! Fast vet inte riktigt vad som händer ikväll, skulle egentligen vara med några kompisar som är uppe i Stockholm & hälsar på som egentligen bor i Norrköping, men det vart inte så för det är en alkohol & drogfri fest för 96+ idag i Älvsjö, & dom frågade mig om det var lugnt att dom köpte biljetter & drog på den istället. Så vi ska ses på söndag istället om jag kan. Imorgon ska jag på dop, så då kommer jag inte kunna träffa dom, så bara hoppas på att jag kan träffa dom på söndag! Men i helgen vet jag inte hur uppdaten kommer att bli, blir nog massa tidinställda inlägg så inte bloggen är helt död! Men jag kommer nog göra något "live" inlägg eller vad man ska säga! Ska försöka göra det iallafall! Idag var jag ju ledig, skönt! Men vaknade vid tjugo över åtta & kunde inte somna om! Men är rätt så trött nu men ska försöka hålla mig vaken & sova rätt så tidigt ikväll eftersom jag ska på dop imorgon. Igår vart det ju bara typ ett inlägg, men mådde inte så värst bra, så hade ingen lust att blogga. Gud, va detta inlägg vart långt känner jag! Hoppas någon orkar läsa allt nu, så uppdaterar jag snart. Kommer bli något roligt & ovanligt hoppas jag ;), haha! Puss :love:



FÖRLÅT!! :O

Förlåt för skit dålig uppdate idag, men har verkligen inte orkat! Har inte haft någon ork till någonting! Har verkligen inte varit en bra dag! Har inte lust att blogga, mår så jävla dåligt! Så uppdaterar någon gång, Puss!

GILLA MIG PÅ FACEBOOK!

Gilla min blogg på facebook & få en månads länkning bland "länkar" i menyn, hur nice är inte det?
Så skynda & klicka in HÄR & gilla så får du en månads länkning på min blogg!
MEN du måste skriva att du har gillat min blogg på facebook & även vad du heter där!
Så kom igen nu!

FUNDERAR PÅ ATT TA EN BLOGGPAUS!

Ja rubriken talar nog för sig själv. Jag funderar på att ta en bloggpaus ett par dagar & bara svara på kommentarer, men vi får se hur det blir med det! Nu börjar ju bloggen gå bra och massa så vill inte förlora statestiken! Uppdaterade ingenting mer igår, men satt ingenting vid datan efter typ. Fick även en ny piercing så böt den igår. Dock en vecka för tidigt, wops! Hoppas inte det är farligt.. Men min andra piercing var för lång så jag började blöda näsblod & sånt. & denna piercing är mycket kortare.. Känns som jag inte har någon piercing fast jag har det, så skönt! Just nu sitter jag & försöker få en killkompis hit & typ pratar med Tim, chill! Måste även plugga idag har två läxförhör imorgon, ett i so & ett i no. Min no lärare var sjuk så det var därför vi inte hade något läxförhör idag i NO. Men i spanska hade jag ett läxförhör & det gick åt helvete! Hade även i engelska & det gick inte så bra heller! Menmen, nu ska jag sluta skriva en bok & svara på alla underbara kommentarer sen även kolla mailen! ;) Hörs senare babys!


bild tagen av mig, sommaren 2011, saknar !
 

LÄNKBYTE!

Http://emeliesvarven.blogg.se/
riktigt fin tjej!
Checka in nu & då kommer inte att ångra dig!


Vill du göra ett länkbyte med mig? Skriv i en kommentar isåfall så försöker vi fixa det! Gör dock inte med vem som helst. Man måste ha minst 100 besökare om dagen!

PLUGG, PLUGG, & ÅTER IGEN PLUGG!

Ja rubriken talar nog. Jag har åter igen samma läxa i NO för vi ska göra om läxförhöret imorgon! Fml. Men måste plugga maaaassor på det, för känner mig jätte osäker på det faktiskt, haha! Igår var jag ju med en killkompis till mig. Vi kollade på film & han hjälpte mig med min matteläxa, HAHAH! Sen drog vi till centrum & lämnade honom vid bussen. Lite kortfattat av vad vi gjorde, orkar inte ta allt i bloggen. Idag var jag ju i skolan, är redan trött & längtar till helgen. Har dock bara 2 dagar kvar, chill! Har dock två eller tre läxförhör imorgon, vet inte om vi har läxförhör i ett ämne, men det får vi ju se. Kommer snea fett isåfall! Nä nu ska jag sluta klaga & göra något vettigt! Uppdate soon babys!


VARIT HEMMA IDAG!

Idag var jag hemma från skolan för mådde inte så värst bra! Men imorgon ska jag dock till skolan, men ska på möte innan jag åker till skolan! Slutar tidigt imorgon, eller ja rätt så. Sen är det bara onsdag, & torsdag för mig sen är det helg! Skönt! ♥ Har studiedag på fredag så det är därför. Ska även träffa en kompis till mig idag, eller ja om typ 1 timma eller nått.. Ska nog bli skoj! Det får vi se när han kommer. Men tror det blir att kolla på någon film som vanligt när vi är, haha! Men det är riktigt mys faktiskt! Han kommer runt halv 5. Under den tiden vet jag inte vad jag ska göra. Det får vi se faktiskt! Men ska läsa mina favoritbloggar nu, har även 465 inlägg att läsa på bloglovin, wopswops!

gammal sne bild

LÄNKBYTE - IZABELLA!


checka in hennes fina blogg: http://iizabelleeriksson.blogg.se/

BESÖK!

För ungefär en halv timma sen kom Sabina & Micke & hälsade på oss. Dom kom även hem från Rhodos/ Grekland idag, lyxos! Fick även en liten pressent från Rhodos av dom! Nämnligen ett halsband & ett armband, bild kommer snart, men dock cambild! :/ Sen kom även min bror,hans flickvän & deras son vid typ fem eller ah, för ett tag sen! Måste även hoppa in i duschen, men vet inte om jag gör det imorgon bitti, för då kan jag platta mitt hår lättare! Ska även ringa & säga godnatt till min Bumbibjörn & även till I' & F'. Massa samtal ikväll, menmen! Dock så ska jag ringa F efter hans träning. Men nu ska jag sluta skriva en bok & svara på alla era fina kommentarer! Uppdate soon babys!

wops, gammal bild!

WORLD TRADE CENTER.

Idag är det 10 år sen olyckan med World Trade Center hände. Två flygplan körde in i New York största byggnad med över 100 våningar. Det var 2996 dog & där med många som skadades.  Folk hoppade ur fönsterna för att slippa plågas till döds.. Medans andra dog när allting exploderade..
Någonting som är säkert är att detta är något så otroligt sjukt, & hemskt.
Jag lider med alla som förlorade någon nära, & även känner jag en sorg för alla som dog.
Rest in peace ♥
Vi minns allting!



ÅH JAG BLIR SÅ GLAD!!

Jag blir så himla glad av alla era fina kommentarer. Det gör så jag bara vill blogga mer & mer. Det är helt sjukt.. Det kommer även upp en frågestund i veckan som kommer, nicenice! Har redan haft 200 läsare idag, det är sjukt! Jag älskar er alla! ♥ Följ gärna via bloglovin också.

bloglovin

Har du någon fråga? Ställ den nedan isåfall.


GODMORGON!

Godmorgon alla underbara! Jag vaknade runt tio, då ringde jag min bumbibjörn & väckte han som jag lovade inatt. Känner mig jätte gullig! ;) Haha! Just nu sitter jag & snackar med min bumbibjörn på skype & chattar med Simon på msn! Nicenice! Ska även fixa lite "skyltar" till bloggen idag hade jag tänkt, men det får vi se hur det blir med den saken. Imorgon är det skola som gäller! Börjar halv nio imorgon & på tisdag vet jag inte när.. För ska på möte på morgonen, chill! Även ledig på fredag & även halv studiedag på tisdag,chill! Men nu ska jag sluta skriva & vara social med min bumbibjörn! ♥ Uppdate soon babys!

ful bild!

GUD SÅ TRÅKIGT MAN KAN HA!

Har så himla tråkigt nu, så jag är typ arg? HAHA! Har suttit & snackat med F & några av hans polare ett tag. Sen fuckade skype så jag stängde ner det. Ska dock starta om det & prata med dom igen. Vi hade startat en jätte intressant diskusion faktiskt ;) haha! Än så länge har jag inte gjort ett piss, har bara haft tråkigt.. Haha! Är arg inom mig, fattar inte varför! Vill bara få ut min ilska! :/ Uppdate soon babys!

NÄ, NU GER JAG UPP!

Nu ger jag upp med att göra den transparanta headern! Det blir en vit bakrund runt bilden, & får inte bort den så jag gav upp. Åt även en halv pizza för typ 30 min sen. Sitter & svarar på kommentarer & fixar bloggen just nu. Men nu ska jag fortsätta fixa bloggen. Uppdate soon babys!


gammal!

NY DESIGN!

Nu har jag gjort klart designen/headern och även satt in den som ni ser. Nu ångrar jag mig att jag inte gjorde den transperant istället för vit, så funderar på om jag ska göra om den, haha! Men vi får se hur jag gör. Kommer ju dock ha kvar denna ett tag. Men nu ska jag leta efter någon snygg bakrund. Uppdate soon babys!



Vad tycker du om designen?
HISS/DISS?

FIXAR EN HEADER TILL BLOGGEN!

Ja rubriken talar nog för sig själv. Just nu så sitter jag & fixar jag en header åt mig i gimp :) Desutom min första header i gimp :) Överlycklig, & är även jätte nöjd! Sitter bara & funderar på vilket "citat" jag ska ha i headern. Haha, kommer nog snart på ett! Nä, nu ska jag fortsätta. Uppdate soon babys!

BERÄTTAR OM TORSDAG, FREDAG!

Torsdag:
Jag gjorde min ansiktsmask, sen åkte jag,mormor, & mamma ner till Ica Maxi i spö regnet och handlade. Sen åkte vi hem och åt chicken nagets (?) sjuktgott! Sen kom Vanessa & Isabelle till mig, då drog jag ut med dom. Så drog vi till centrum & där möte vi Jesper, Jocke & Tim. Så vi var med dom till typ 9 då jag drog hem. Låg bara & kolla på tvn sen.
Fredag: Efter skolan så drog jag hem direkt, fixade mig & bytte kläder. Sen drog jag till centrum & möte Vanessa. Sen typ väntade vi på Jocke. När han äntligen kom så drog vi typ till en lokal fast vi var utanför där, & typ satt & chillade. Sen kom Michel & Badre och typ snacka, sen drog Michel & Badre stanna. Sen typ satt vi & snacka till typ 4 eller nått sånt. Då drog alla hem till mig & typ chilla. Ungefär vid typ 6 så kom mamma, Tim & syrran hem. Då drog Badre. Sen typ drog Mamma, Tim, Jocke & syrran till centrum för att handla. Sen kom mamma, syrran & Tim tillbaks. Då lagade vi mat & så. Sen drog jag, tim, & vanessa ut. Vi var med Jocke & några andra. Sen som Tim & Vanessa hos mig.

Hoppade dock över lite på fredag mot sluten, orkar inte skriva mer typ, haha!
Hittade inte kamran, så tog inga bilder.. Måste leta reda på den också!

FÖRLÅT!! :O

Förlåt för jag inte uppdaterade bloggen någonting igår. Men jag satt ingenting vid datan igår, så jävla skönt var det! Ska även berätta vad jag gjorde igår men det kommer i ett eget inlägg, så jävla nice dag men iallafall. Kommer även berätta om dagen idag också, eller ja så länge den har varit ;) Så kanske ska börja avsluta detta inlägg & börja på det andra. Det kommer nog bli rätt så långt, men iallafall! Kommer även berätta om torsdagen vad jag gjorde på kvällen &så. Anyways, vi hörs snart igen! Puss babys!

haha!

FÅ TUSENTALS LÄSARE TILL DIN BLOGG!

Trött på att det är få som läser din blogg? Att det är knappt några som kommenterar? Nu finns lösningnen! Bloggtrafik.nu ger dig chansen att din blogg blir "känd", så klicka in HÄR eller klicka på bilden & bli medlem! Du kommer inte ångra dig. Det är även 100% gratis!

R.I.P STEFAN LIV!

Igår dog en av Sveriges bästa ishockey målvakt Stefan Liv i en flygplanolycka. Då ett flygplan krachade. R.I.P Stefan Liv!

JUST NU!


Sitter just nu med ansiktsmask. Känner mig jävligt snygg just nu, haha! Sitter även & chattar med F' & några andra. Ville bara uppdatera lite med något roligt, haha! Uppdaterar om typ 20 min. Puss

GUD VA ROLIGT JAG HAR, FAST NÄÄ!

KÄRLEK:
Är du kär just nu? - aa,
Har du någon kille just nu? - på g.
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - emh nej?
Vem kramade du senast? - mamma.
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - öh nej? ;o

SKOLA:
Är du duktig i skolan? - rätt så bra!
Har du bra betyg? - har inte betyg ;)
Har du fått göra om ett prov någongång? - ja np i feman, gjorde dom ett år tidigare, men gjorde om engelskan i 5:an
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - aarå.
Sköter du dej i skolan? - jarå
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - aa
Haft mobilen på lektionstid? - aa
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - nej.

FAMILJ:
Hur många är ni i din familj? - 5 (på mammas sida,), men en bor inte hemma.
Du bor tillsammans med dina föräldrar? - bara mamma.
Trivs hemma? - ja..
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - aa
Har skrikit och slagit din mamma? - aa, fått typ "utbrott".
Har fått en rejäl utskällning på sistone? - nej, de var ett bra tag sedan!
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - japp.
Vem betyder mest för dej i din familj? - dom betyder lika mycket :love:
Du älskar din familj oavsett  vad som händer? - ja meeeeest! :love:

VÄNNER:
Du har vänner? - haha jjaaa !
Vem/vilka var du med sist? - Danni, Sofia & några.
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - ja?
Är det okej att ha kill-kompisar? - bäst!
Har du pussat någon av dina kompisar? - ja!
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - nää? ;o
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - ja, eller typ.


KRIMINELLT:
Är det okej att vara kriminell? - nä då kan du gå å häng dig ist, de förstör så mycket!!
Vill du bli kriminell? - ALDRIG
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - nej?
Har du suttit i fängelset? - ne
Vill du hamna i fängelset? - nää, vem vill de?

DÅLIGA TIDER:

Vart på dåligt humör den senaste tiden? - Ja..
När grät du senast? - igår
Du har gråtit över en kille? - yeeees
Vem bråkade du senast med? - syster & mamma

EGOPICS!




lite ball!


hehehe.

har lite tråkigt, så leker lite med camen, hiihih. nolife!

LUNCHRAST!

Just nu har jag lunchrast i ungefär 1 timma till, fick sluta lite tidigare från NO också, rätt så skönt! Nu är det bara två lektioner kvar, sen slutar jag, skönt! Lektionerna är SO, & Svenska. Gillar dock inte dom två så mycket, men man måste göra sitt bästa av situasionen! Just nu gör jag inte så mycket, läser bloggar & så. Har nyss hittat min nya favorit blogg trorjag, grymt bra. Senare idag vet jag inte riktigt vad som händer. Blir nog bara att ta det lugnt. Det kommer även upp ett grattis här på bloggen senare! Hm, vem kan det vara som fyller år idag? ;) Nä nu ska jag sluta skriva i detta inlägg & fixa tidinställda inlägg.

PIERCAT NÄSAN!

Ja rubriken talar nog för sig själv, igår efter mitt möte så åkte jag, mamma, & brorshan så jag fick pierca min näsa.. Just nu känns det ganska så obehagligt eftersom jag inte är van! Men jag vänjer nog mig snart! Jag får byta piercing om 1 vecka & 6 dagar, längtar! Just nu har jag en ful guldplopp som typ "läkarstav", helt cp fult. Menmen! Många har velat att jag lägger upp & självklart gör jag det. Igår blev det ingen uppdatering efter mötet, men satt inte vid datan någonting för det hände lite saker,menmen! Nu är jag tillbaka & vi kör igång igen! Ska även försöka hinna med att göra tidinställda inlägg när jag går i skolan, så inte bloggen är helt död. Men vi får se hur det blir med den saken! Idag var skoldagen rätt så lugn. Hände lite småsaker i början av skoldagen. Som jag dock inte kommer ta upp i bloggen. Men nu ska jag sluta skriva en bok & svara på alla kommentarer. Uppdate soon babys!

dålig webcambild! kommer bättre senare!

NEXT: MAMMAS JOBB!

Snart ska jag börja röra mig mot mammas jobb för att senare åka till handen & göra näspiercing & sen på möte. Har alltid velat haft piercing i naveln eller näsan. Har ju tre i öronen, fast använder bara två. Hoppas bara att jag passar i det. Är redan nervös, haha! Har suttit & kollat på videos när dom piercar näsan & hoppas bara att det inte gör ont. Har ju tagit hål nästan lägst upp i örat så tror inte det kommer göra så ont, men vet att det kommer att kännas iallafall! Idag har jag varit i skolan, det var väl okey. Förutom att vi fick sluta typ vid kvart i två istället för fem i halv två. För typ några i klassen höll på & så, menmen! Det kommer nog upp en videoblogg när jag kommer hem eller bildbevis. Vi får se vilket jag orkar.. Ska ju på möte & prata om en sak.. Men nu ska jag sluta skriva en bok & fixa mig lite! Hann inte sminka mig imorse, för hitta inte min marcara! :/  Svarar även på alla era kommentarer när jag kommer hem, eller om jag hinner innan, det får vi se! Kanske även mobilbloggar något också innan jag piercar mig eller efter, vi får se hur det blir med det! Uppdate soon babys!


nervös..

FIXAT SMILIES!

Nu har jag äntligen fixat smilies till bloggen. Tycker det är så jävla snyggt i inlägg & så, loveit! Just nu sitter jag & smsar med F' & är allmänt sur.. Orkar inte berätta varför. Men det händer så himla mycket i mitt liv just nu,menmen! :) Men nu ska jag dra & lägga mig i sängen & prata med F. Vi bråkar sjukt mycket just nu. Hoppas allting ordnar sig..

FÖRLÅT!! :O

Förlåt för jag inte bloggade någonting igår, men jag var på Skansen igår! Sen när jag kom hem så satt jag inte vid datan något, var så himla trött! Förlåt, men nu kör vi igång som vanligt igen! Skoldagen var inte så bra, hände massa saker! Gick hem från skolan på lunchen men gick dock tillbaka & massa. Imorgon så måste jag till skolan, trotts att jag inte vill & orkar, menmen! Ikväll vet jag inte vad som händer, skulle egentligen träffa Vanessa men det vart inte så :( Imorgon har jag möte vid kvart i 5, så direkt efter skolan så åker jag ner till mammas jobb & är där tills hon slutar sen får jag skjuts till mötet! Så det kommer nog inte bli någon uppdate imorgon förens typ vid halv 7 :/ Menmen, ska försöka hinna göra massa tidinställda ikväll under dagen imorgon. Måste även svara på alla kommentarer jag fått sen i lördags. Ganska så många menmen! Måste även övertala mamma att färga mitt hår, då hon inte svara om jag fick det. Eller jo, hon sa att hon tyckte det var onödigt! Men jag tycker det är skit snyggt. Nu vill F' snacka skype med mig, så måste snacka med honom, för vi typ tjafsade idag i skolan, så vi måste reda ut det! Kommer nog även upp en videoblogg under veckan.

NU SÄGER JAG GODNATT!

Nu säger jag godnatt & stänger av datan. Har camat med F' hela tiden & nyss ringde han mig så vi ska snacka ett tag, myys! Men nu ska jagå & lägga mig så jag inte somnar vid datan, haha! Vi hörs imorgon. Puss

PRECIS ÄTIT WOK!

Har precis ätit wok, sjukt gott var det! Just nu sitter jag & camar med F. Imorgon ska jag färga håret, eller ja om jag kan övertala mamma om det. Vill så gärna ha svart hår. Men vet inte om jag skulle passa i det, men vill så gärna ha det. Och förra gången jag färga håret från mörkblondt typ så sa hon att jag måste "mellan färga" mitt hår, dvs färga en annan färg som är närmare svart innan jag färgar det & även att det är jätte svårt att färga till en annan färg om man har svart. Men jag vill testa svart, så ska försöka övertala mamma om det. Ska även göra ansiktsmask imorgon så det skulle ju passa perfekt & färga håret samtidigt. Imorgon är det även söndag, den tråkigaste dagen på hela veckan. Men nu ska jag sluta skriva en bok & vara social med F istället som klagar på att jag bloggar så långt inlägg. Uppdate soon sweeties! :)

gammal bild.

HEMMA IGEN!

Kom hem för typ 10 min sen. Ute gjorde inte vi så värst mycket, kan berätta lite om kvällen iaf. Syrran, jag, vanessa, tim bror, & frida drog ut & sen typ drog vi till centrum & satt där i typ 5 min sen drog vi till en "gård" och satt där & typ bara va. Sen typ vid kvart i tio så drog syrran hem, men vi följde med henne. Sen satt vi vid typ min skola nästan & chilla med två kompisar till Tim! Sen vart det typ ett litet "bråk" mellan vanessa & tim & hans polare. Men pallar inte berätta det i bloggen. Typ några bilder kommer upp senare eller imorgon. Är skit hungrig, har inte ätit något sen halv 12, wops! Men nu ska jag gå & fixa mat om jag orkar,haha! Uppdate soon babys, puss!

UT MED VANESSA!

Nu ska jag dra ut med Vanessa, Tim bror, & Frida. Men nu kom dom så måste skynda mig. Vi hörs senare. Puss

BLOGRESPONSE!



ställ din fråga här ovanför, svarar på alla frågor! Så kom igen nu! ♥

FIXAT MED BLOGGEN... IGEN!

Har fixat med bloggen igen, haha! Blir aldrig nöjd typ.:/ Så jävla jobbigt att jag aldrig blir nöjd. Ska även hitta någon snygg rosa design trorjag, men vi får se. Har så himla tråkigt just nu, menmen. Nu ska jag fortsätta att leta trorjag. Förlåt för kass uppdate idag..:( Blir bättre imorgon, lovar!

GODMORGON!

Godmorgon alla underbara! Idag är det somsagt lördag, skulle egentligen träffa Vanessa & Frida idag men vet inte om det blir så. Idag vart jag väckt vid typ halv 10 sen så gick jag upp på toan & gick och la mig på soffan med kudde & täcke & somna om, mys! Vart väckt sen av syster av att hon sitter & typ skriker vid mitt öra att jag skulle gå upp, men jag vägrade! Så hon typ drog bort min kudde & typ drog upp mitt ögonlock & skit. Schysst syster jag har, haha! Ikväll sover Vanessa hos mig kanske, vet inte hur det blir med det heller. Idag har jag dock inga andra planer, ska se om någon vill träffas för mitt busskort slutar gälla idag :/. Så om jag ska någonstans så får mamma köpa bussremsa till mig. Får inte busskort eftersom jag inte åker buss så värst mycket, menmen! Jag klarar mig nog. Nä nu ska jag sluta skriva en tjock fet bok & fixa lite saker. Hände desutom en sak igår, som jag inte tänker skriva i detta inlägg (a)

BORDE NOG GÅ & LÄGGA MIG !

Jag borde nog gå & lägga mig & försöka sova. Är jätte trött så sitter typ & skrattar åt allt F skriver & sånt, men han gör det för den delen också !;) Imorgon blir det ju kanske stan med Vanessa & Frida, om inte det blir av så vet jag inte vad som händer. En killkompis från Nyköping typ skulle komma hit kanske, men vet inte om det blir så! Nä nu ska jag ta & stänga ner här, för mina ögon stängs snart av sig själva, så trött är jag, haha! Uppdaterar imorgon babys!

HAR TRÅKIGT!

Jag har så jävla tråkigt så det finns inte! Kom in vid halv 11 för hade varit ute med Vanessa, Frida, Tim och någon annan, som jag inte kommer ihåg, haha! Vi gjorde typ inte så mycket, gick bara runt & så. Imorgon blir det kanske att åka in till stan med Vanessa & Frida för ska välja piercing smycke till Vanessa & ska även kolla hur mycket navelpiercing kostar :) Är så jävla sugen på att göra en, skulle få göra det 3;de juli iår, men det sket sig! Menmen! Tror det blir helgen efter jag fyllt år, så det är lite mer än 1 månad kvar tills jag fyller år. Åh längtar! Är typ redan nervös, fast har inte pratat med pappa om navel piercing ännu, haha! Eller jo skulle få göra det den 3;de juli med honom , men inte om jag får göra det helgen efter jag fyller år. Men jaja nu ska jag sluta skriva en bok & göra något roligt. Uppdate soon babys.

LÄTT, SNYGG, & SIMPEL DESIGN.

Nu har jag äntligen hittat en snygg, lätt & simpel design med hjälp av Sabina. Just nu sitter vi & gör ingenting. Är verkligen jätte hungrig, har inte ätit något på hela dagen! Men tror maten är klar om typ 1 timma, ska äta Wok, mums! Så himla gott de är. Uppdate soon babys!

HISS/DISS på designen?

TRIVS INTE RIKTIGT..

Trivs inte riktigt med denna design, liksom tycker den är verkligen skit snygg & så. Men den skulle nog vara snyggare om jag hade en header, så denna får vänta tills jag & F har tagit bilder på oss & han har gjort min header. Han håller även på med en tillfällig till mig just nu, gullungen! Just nu sitter jag & pratar med F på msn & svarar på kommentarer & letar efter en snygg, simpel design. Så bloggen kan se rätt så konstig ut ett tag, men håll ut! Bloggen kommer bli så himla snygg när jag har fått iordning på allt, lovar er det! Uppdate soon babys!

Saknar mitt blonda hår.

TÄNKTE SÄTTA MIG & LÄSA!

Ja rubriken talar nog för sig själv. Funderar på att krypa ner i soffan & läsa en bok som jag lånade idag! Men vet inte om jag ska göra det.. Hm, svårt beslut, haha! Boken var grymt bra så jag funderar starkt på det! Fast ändå vill jag blogga? Haha! Har så himla tråkigt. Så tror det kan typ bli en annan design eller nått? Haha. Har så hiiimla tråkigt. Någon som har något tips man kan göra?

FIXAR BLOGGEN!

Följ min blogg med Bloglovin

FÅ TUSENTALS LÄSARE TILL DIN BLOGG!

Få tusentals läsare till din blogg. Snabbt, smidigt & enkelt. Super nice! 100% gratis desutom! Så klicka HÄR för att börja.

KLICKA HÄR!
KLICKA HÄR!

FIXAR BLOGGEN!

eriicanylund -

NU FINNS JAG PÅ FACEBOOK!

Nu finns jag också på facebook! Där man kan gilla min blogg & få reda på när jag uppdaterat bloggen. Kommer även ha massa andra erbjudanden som inte kommer komma upp på bloggen senare. Så klicka HÄR för att gilla min blogg på facebook. & som tack får du en länk om du skriver att du gillat min blogg. Kom igen babys!


ÄNTLIGEN FREDAG!

Äntligen fredag! Äntligen 2 dagar's ledighet! Ska bli så jävla skönt efter denna jobbiga vecka med mycket tårar. Kom precis hem från skolan, & nej jag slutade inte för typ 10 min sen. Jag slutade kvart i 3. Då gick jag hem sen gick jag tillbaka till skolan för en sak har hänt. Idag tror jag inte det blir så mycket uppdatering. Vi får se hur det blir, men jag mår inte så värst bra..:/ Mår j*vligt dåligt just nu. Skulle egentligen till F idag, men han skulle på resturang med hans familj, så kanske åker dit när dom har kommit hem, men det får vi se! Nu ska jag sluta skriva en bok & svara på kommentarer. Uppdate soon baby! ;) Puss!

ÅH SÅ SNYGG!

Åh så snygg min blogg är just nu ;) Dock inte jag som har gjort designen.. Menmen! Den var ändå sjukt snygg. Jag vet inte om jag kommer ha kvar denna forever eller om denna bara är tillfällig. Det får vi ju se senare. Men nu ska jag prata igen med F.. Puss

SKA JAG BÖRJA MED "GIMPSKOLA"?

Sitter & funderar på om jag ska börja med "gimpskola", då jag ger mina bloggare tips i en video om gimp. Alltså om hur man typ gör speglad text osv. Men vet inte om jag ska göra det, vi får se. Isåfall kommer första videon upp snart, så fort som möjligt! Men aja, vi får se om det blir så. Ska sätta på lite musik & snacka skype med F så vi hörs senare. Puss

10 SAKER NI INTE VISSTE OM MIG.



1. Jag har spindelforbi - Ja jag är seriös, jag har det. När jag ser en spindel så blir jag skit rädd & typ springer därifrån, haha!
2. Jag har två marsvin. - Japp, mysan är lite över 2 år, & pyret är ett år snart. :)
3. Jag har haft nästan husdjur sen jag föddes- Japp, familjen har haft husdjur nästan hela tiden som jag har levt.
4. Jag hatar skolan - Fast vem gör inte?
5. Jag har gosedjur kvar sen jag var liten - Ja jag är seriös, har gosedjur kvar som jag hade när jag var liten.
6. Jag har ett syskon som jag inte har kontakt med- Tyvärr så är det sant :( Jag hade två, men en av dom dog för något år sedan!
7. Jag har aldrig träffat min biologiska farfar - Känns rätt så jobbigt, men ändå inte..
8. Jag har inte så mycket kontakt med min släkt som inte bor i Stockholm - Yeah, tråkigt men sant!
9. Jag har opererat bort min blindtarm på min pappas födelsedag- Yeah, kan visa bild på mitt ärr någon gång!
10. Jag älskar Kenza

FIXA BLOGGEN!

Hur mår ni idag då babys? Själv mår jag sådär, har jätte hosta & så. Förlåt för jag inte bloggade någonting mer igår, men orkade inte, hände en sak med F & så. Så skulle egentligen tagit en liten bloggpaus för jag mådde piss igår, men tänkte till lite extra & vill blogga fortfarande. Men kanske blir mest tidinställda & så! Men det får ju ni acceptera. Ska fixa lite mer med bloggen idag, gjorde inte det så mycket igår, menmen. Skulle ju åka till F direkt efter skolan idag, men det sket sig. Så vi får se när jag åker till honom! Men nu ska jag börja & fixa bloggen & svara på kommentarer & så. Vi hörs senare. Puss

igga allt, ful bild, hitta ingen annan.

RSS 2.0