SKA BÖRJA BLOGGA IGEN!

Uppdateringen har ju inte legat på topp dom två sista månaderna, men nu ska de bli ändring på det! Nu ska jag verkligen börja uppdatera bra & så. Ska även fixa en design idag, kommer bli så snygg! But anyways!

Idag är det torsdag, vilket är skola igen! Var sjuk igår men ska försöka gå idag.. Sen får vi se hur detta slutar.. Har precis fixat mig klart för skolan. Sminkade mig idag första gången på sjukt länge, hehe! ;) Fredag imorgon, skönt att få lite ledighet. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, blir nog bara att ta det lugnt & så. Men måste fixa det sista nu innan skolan även ringa & väcka älsklingen! Uppdaterar mer när jag kommer hem runt två. Puss!


HAFT SUPERLÅNG BLOGGPAUS

Hejhej älsklingar! Längesen nu, men har haft en super lång blogg paus känns de som, har verkligen inte haft ork, tid eller lust till att blogga. Men kände för att posta ett inlägg nu så. Imorgon blir det skolan efter en hel vecka lov. Men slutar 11:35 imorgon för jag har halv studiedag så det är skönt, tre timmar skola bara.

Under tiden jag inte har bloggat så har de hänt en hel del verkligen, både roliga saker & tråkiga saker. Har blivit kär i världens mest underbaraste person, hihi. Men de jag absolut mest har gjort är att försöka sköta skolan som en idiot, rent ut sagt. Det har väll gått sådär, men gjort mitt bästa! Ska försöka sluta skolka helt och även vara med på idrotten också. 22-23 denna månad så är det utvecklingssamtals "dagar" i min skola, är väldigt orolig att jag inte ska vara godkänd i alla ämnen. Men man får hoppas!

Just nu gör jag inte så mycket, väntar på att mamma ska komma hem så vi kan äta lite gröt, mums. Är inte speciellt hungrig, vart bjuden på kinamat idag vid 3 & de säger jag aldrig nej till, haha! Men bloggar mer sen för mamma kom nyss hem så ska äta sen duscha och fixa för skolan. Puss

Bjuder på en nytagen bild, ofixad osv.


RSS 2.0