FIXAR INLÄGG ÅT ER!

Har precis gjort 5 inlägg åt er under veckan, är dock bara på tisdag. Men ska nog göra ett par till. Håller på och gör den här 30 dagarsutmaningen klar, så jag inte behöver tänka på det i veckan när jag har skola, utan att jag kan verkligen bara satsa på skolan, vilket jag måste göra! Ska även fixa en design senare också om jag hinner! Annars får det bli imorgon! Men ska börja med designen nu & göra tidinställda senare.


Kommentarer
Postat av: G A B R I E L L A D A F F O U R -

Hej!

Just nu håller jag på att rensa min bloglovin, så om du/ni är en av de få personerna som följer mig, vill jag gärna att du skriver det i min blogg, under inlägget dom heter bloglovin byten!

Tack i föhand.

/ http://gabrielladaffours.blogg.se

2012-01-14 @ 18:01:59
URL: http://gabrielladaffours.blogg.se/

Kommentera inlägget här!:

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

Jag gör jätte gärna bloglovinbyten, men då ska du INTE sluta följa mig efter en dag eller nått sånt. Jag gör jätte gärna länkbyten. Det är jag som har gjort designen, jag gör gratis designer men om ett tag börjar jag ta betalt. Vill du kommentera något elakt? Gör det, jag läggger det ändå i min carebox & bryr mig när jag vill & orkar. Alltså ALDRIG. För elaka kommentarer anmäls. Du är aldrig anonym, jag har din IP-adress.

NU ÄR DET FRITT FRAM ATT KOMMENTERA!

Ditt fina namn?:
VIP?

Din msn-adress?: (Obligatoriskt i tävlingar. ( ONLY FOR ME.)

Har du någon blogg?:

Lätta på hjärtat!:

Trackback