FREDAGEN DEN 13..

Idag är det fredagen den 13! Usch, brukar alltid få otur då, hehe! Så får ju hoppas att denna dag blir lite bättre och utan otur! Jag har inte uppdaterat er på ett par dagar för jag har inte haft tid eller inte orkat, sorry för de! Men jag tänkte börja med dag 1 redan idag, sen göra tidsinställda med dag 2 osv. Nice va?;)

Just nu gör jag inte så mycket, ligger hemma i sängen och ska vila ett tag. Känner mig inte riktigt okej, så stannade hemma idag! Tänk er att det här är 3 dagen som jag har skola, kändes som om det var igår jag började skolan! Tiden går så sjukt fort.. Men ska försöka sova nu ett tag, men uppdaterar senare! Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här!:

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

Jag gör jätte gärna bloglovinbyten, men då ska du INTE sluta följa mig efter en dag eller nått sånt. Jag gör jätte gärna länkbyten. Det är jag som har gjort designen, jag gör gratis designer men om ett tag börjar jag ta betalt. Vill du kommentera något elakt? Gör det, jag läggger det ändå i min carebox & bryr mig när jag vill & orkar. Alltså ALDRIG. För elaka kommentarer anmäls. Du är aldrig anonym, jag har din IP-adress.

NU ÄR DET FRITT FRAM ATT KOMMENTERA!

Ditt fina namn?:
VIP?

Din msn-adress?: (Obligatoriskt i tävlingar. ( ONLY FOR ME.)

Har du någon blogg?:

Lätta på hjärtat!:

Trackback