GODMORGON!

Godmorgon alla söta bloggläsare! Sovit gott? ;) Det har iallafall jag, när jag väl somnade.. Hade rätt så svårt att somna, menmen! Tror jag somna runt två eller nått sånt, rätt så segt. Slutar tjugo över tre idag & börjar om ungefär en timma, kommer nog gå sådär idag. Känner mig jävligt trött & början till sjuk, men kan inte bli sjuk just nu så får hoppas på det bästa! Är iallafall snart klar med allting nu innan skolan, ska bara sminka mig lite snabbt! Sen är jag klar för skolan.:) Men ni får ha en toppen dag så hörs vi senare. Puss


Kommentarer
Postat av: ramona

självklart kan vi fixa länkbyte bruttan :)

kommentera min blogg när di har fixat så fixar jag :D

2012-01-23 @ 14:34:57
URL: http://ramonawallin.blogg.se/
Postat av: ramona

ursäkta men när skrev jag att du var ful? ALDRIG. har inte ens vart inne på din blogg innan så det har du missuppfattat lilla gumman. men men tro som du vill men snackar inte skit om andra. speciellt inte de som jag inte känner!!

2012-01-23 @ 22:20:48
URL: http://ramonawallin.blogg.se/
Postat av: ramona

2012-01-25 @ 06:56:04
URL: http://ramonawali
Postat av: ramona

visa mig printa det som får dig att tro att det är jag.... skicka det på mailen.. annars kan jag anmäla dig!!!!

2012-01-25 @ 06:57:41
URL: http://ramonawallin.blogg.se/

Kommentera inlägget här!:

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

Jag gör jätte gärna bloglovinbyten, men då ska du INTE sluta följa mig efter en dag eller nått sånt. Jag gör jätte gärna länkbyten. Det är jag som har gjort designen, jag gör gratis designer men om ett tag börjar jag ta betalt. Vill du kommentera något elakt? Gör det, jag läggger det ändå i min carebox & bryr mig när jag vill & orkar. Alltså ALDRIG. För elaka kommentarer anmäls. Du är aldrig anonym, jag har din IP-adress.

NU ÄR DET FRITT FRAM ATT KOMMENTERA!

Ditt fina namn?:
VIP?

Din msn-adress?: (Obligatoriskt i tävlingar. ( ONLY FOR ME.)

Har du någon blogg?:

Lätta på hjärtat!:

Trackback