Tillbaka igen..

Nu är jag tillbaka igen efter en superlång bloggpaus. Har tappat alla läsare nu, så vi får se om uppdateringen kommer bli så bra direkt eller om det tar ett par dagar. Jag har verkligen saknat att blogga så enormt mycket, helt ärligt.. Har dock haft stora tankar på att lägga ner bloggandet helt.. Men som tur är så kommer jag nog aldrig sluta blogga, hehe. Tänkte även fixa om bloggen totalt, alltså ny header, ny layout ja allting! So stay tuned!

Under tiden som jag inte har bloggat har det hänt en hel del saker, både bra och dåliga.. Saker som jag ångrar, och saker som jag inte ångrar. Ja ni förstår. Men nu ska jag börja på min nya design. HÖRS SEN! ♥


Favoritbild i repris.

Kommentarer

Kommentera inlägget här!:

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

Jag gör jätte gärna bloglovinbyten, men då ska du INTE sluta följa mig efter en dag eller nått sånt. Jag gör jätte gärna länkbyten. Det är jag som har gjort designen, jag gör gratis designer men om ett tag börjar jag ta betalt. Vill du kommentera något elakt? Gör det, jag läggger det ändå i min carebox & bryr mig när jag vill & orkar. Alltså ALDRIG. För elaka kommentarer anmäls. Du är aldrig anonym, jag har din IP-adress.

NU ÄR DET FRITT FRAM ATT KOMMENTERA!

Ditt fina namn?:
VIP?

Din msn-adress?: (Obligatoriskt i tävlingar. ( ONLY FOR ME.)

Har du någon blogg?:

Lätta på hjärtat!:

Trackback