Inne & UteJulafton snart - Behöver jag säga nått här ens? Hmm.. Tror inte det! Längtat som helvete efter julafton & snart är den här! Loveee.♥

Jullov - Äntligen så fick jag jullov idag! Kände verkligen att jag behövde det. Få vila ut ordentligt. Bara känna på kvällen innan man somnar att man kan sova hur länge som helst nästan, haha.. Men ni förstår!

One Direction- Åhåh, behöver jag säga något? Jag tror nog alla mina bloggläsare vet vilka det är! Riktigt grymma på att sjunga. Då ska vi inte prata om deras utseende! Gash säger jag bara.. Kärlek till dom!

Shopping - Känslan av att gå ut från flera olika butiker med kassar i handen, hur nice är inte det? Fylla på garderoben med nya snygga kläder, finns verkligen ingen känsla som är bättre än den känslan! Love it.Tvättäkta copycats - Whaa? Avskyr när folk kopierar en rakt av, och visst - nu kommer ni säkert flippa och säga "men gosh, du härmar ju massa!", men jag gör det dock inte medvetet. Får flipp och kollar helt enkelt inte in alla copycats-bloggar längre för jag får bara lust att slå någon då, på allvar - det finns en tjej som härmar mig rakt av: rubrikena, texten i slutet på inläggen, sättet att skriva, menyn, headern, exakt allt! Och det ända hon har att säga är "jag är en egen person med egna like's" .. Men visa det då? Var inte en wannabe mig då? Det är skillnad på att inspireras och att kopiera, man får inspireras i lagom mängd, men inte vara en copycat?

♥ Brist på respekt - Varför kan man bara inte acceptera att alla är olika, och leva vidare? Varför ska folk alltid klanka ner på varandra för att en har en mindre snygg tröja än den andra, en är lesbisk och en är muslim?
Acceptera er själva och varandra, för ni alla är unika på ert egna sätt! Allting kommer bli så mycket bättre då.Kommentarer

Kommentera inlägget här!:

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

Jag gör jätte gärna bloglovinbyten, men då ska du INTE sluta följa mig efter en dag eller nått sånt. Jag gör jätte gärna länkbyten. Det är jag som har gjort designen, jag gör gratis designer men om ett tag börjar jag ta betalt. Vill du kommentera något elakt? Gör det, jag läggger det ändå i min carebox & bryr mig när jag vill & orkar. Alltså ALDRIG. För elaka kommentarer anmäls. Du är aldrig anonym, jag har din IP-adress.

NU ÄR DET FRITT FRAM ATT KOMMENTERA!

Ditt fina namn?:
VIP?

Din msn-adress?: (Obligatoriskt i tävlingar. ( ONLY FOR ME.)

Har du någon blogg?:

Lätta på hjärtat!:

Trackback