HALSFLUSS.

Rubriken talar nog för sig själv.. Jag har halsfluss, inget roligt! Var tvungen att åka till ett närsjukhus där jag bor & kolla vad de var för fel i min hals igår kväll, och dom gjorde sånt där odlingstest eller vad de heter om jag hade halsfluss & de hade jag! Därför vart det bara två inlägg igår, förlåt för de!

Vart hemma idag också, men tror nog jag ska orka mig iväg till skolan imorgon! Det beror på hur jag mår senare. Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt, tog ett bad vid elva tid! Så är precis klar med sminket & allt. Kände att jag ville ta lite bilder, så sminka mig & plattade håret, haha! Just nu försöker jag föra över bilderna till datan, men mobilen vägrar ansluta till datan så det går inte så bra! Får smått damp på min laddare för den inte fungerar, haha! Brukar bara behöva starta om mobilen en gång för den ska ladda, men nu vägrar det fungera! Så tror nog jag får typ lägga upp alla bilder på blogg.se via mobilen, sen spara dom via den vägen. Men det blir bara jobbigt!

But anyways!
Nu ska jag gå & ta lite bilder med kameran eftersom mobilen vägrar att ansluta sig till datan. Sen ska jag fixa lite grejer med bloggen. Uppdaterar sen. Puss




NY VECKA!

Förlåt för denna kassa uppdatering. Första inlägget på 5 dagar, inte okej. Men har inte mått så bra, så har lagt bloggen på hyllan ett par dagar. Men nu är jag tillbaka. Idag var jag hemma från skolan för min hals är inte riktigt bra, har en brinnande känsla hela tiden! Ska även be mamma ringa vårdcentralen och se om det finns någon tid där för mig! Skulle vara skönt att veta vad som är felet med min hals eftersom jag hostar så mycket! Imorgon ska jag till skolan tror jag, men det återstår och ser. :)  Jag har tänkt att börja med dagens blogg, so stay tuned! Isåfall kommer det upp idag och avslutas imorgon! :) Har ju runt 3000 läsare per dag!
Fick nyss typ en random tanke att jag skulle baka kladdkaka? Haha!

But anyways! Idag har jag inte gjort så mycket, mest legat & sovit. Har även pluggat, så vart klar med det för drygt en halvtimma sedan. Tänkte även visa er lite nya saker jag fick i helgen. Mycket som ska upp i bloggen! Måste ju även göra "dagarna" som jag missat, men det får jag nog dela upp på ett par dagar, men det får vi se hur jag gör.
Men nu ska jag göra en tävlingsbild till dagens blogg, sedan kommer den upp. Uppdaterar senare. Puss

image description

RABATTKOD!

Just nu får alla mina kära läsare 15% rabatt hos alottalove.se . Finns en massa snygga accecoarer där osv. Så klicka in & köp er något!
Ange koden "LOVETOLOVE" i kassan så får ni 15% rabatt! Nice va? :) Puss


HEMMA

Kom hem runt tjugo i tre. Såg att det hade kommit post till mig, öppnade det med spänning! Och i låg det tre sjukt fina navelpiercingar! Så sjukt snygga, vart riktigt glad! Tänkte visa bild åt er på dom tre, är verkligen kär i dom! Dom kommer upp i ett annat inlägg runt typ 5-6, hehe! Loggade även in på mailen precis & såg en  rabattkod åt er! Nice va? ;) Den kommer också upp senare. Även dag 12 & dag 13! Massa inlägg alltså! Men nu ska jag börja göra inlägg åt er så jag hinner med allting! PUSS


PRECIS SLUTAT!

Har precis slutat och ska snart dra mig hemåt! Blev lite snack med några kompisar utanför skolan! Senare ikväll ska jag träffa fasters lilla gullegull, även hans föräldrar. Kommer nog bli mysigt! Bilder kommer såklart upp, men vet inte hur många eller nått! Men det återstår och ser. Jag tror detta blir ett av dom senaste inläggen idag. Kommer upp något ikväll iallafall! Men ska börja gå hemåt nu! PUSS!


SHOPPING!



image description
Dom här snygga jeansen fick bli mina igår för endast 199:- från Gina tricot, love them! Älskar dom verkligen! :) Dom är så sjukt snygga på, ni får se bild senare idag i dagens dresscode! So stay tuned babys!

Gina tricot, 199:-

GODMORGON!

Godmorgon babys! Sovit gott? ;) Det har iallafall jag! Somnade runt elva halv tolv så inte så sent ändå! Idag tog jag en liten sovmorgon. Börjar 08:35 idag med spanska, orkar inte men måste. Idag slutar jag 14:30 men ska göra lite saker runt sex tiden till halv tio, så kommer inte bli världens bästa uppdate idag! Men det får ju återstå och se! Ska iallafall försöka göra en massa tidinställda åt er, bättre än ingenting iallafall! Men nu måste jag skynda mig så jag hinner med allt innan jag måste gå! PUSS

image description

GODMORGON!

Godmorgon babys! Sovit gott? ;) Det har iallafall jag! Somnade runt elva halv tolv så inte så sent ändå! Idag tog jag en liten sovmorgon. Börjar 08:35 idag med spanska, orkar inte men måste. Idag slutar jag 14:30 men ska göra lite saker runt sex tiden till halv tio, så kommer inte bli världens bästa uppdate idag! Men det får ju återstå och se! Ska iallafall försöka göra en massa tidinställda åt er, bättre än ingenting iallafall! Men nu måste jag skynda mig så jag hinner med allt innan jag måste gå! PUSS

image description

DÅLIG UPPDATE!

Igår vart det ju bara två tidsinställda inlägg. Förlåt för det, men hann inte blogga igår! Gjorde massa annat.. Idag har det inte blivit något inlägg men har typ precis kunnat uppdatera.. Har haft fullt upp! Har köpt nya byxor som kommer upp imorgon i ett inlägg, so stay tuned babys! Kommer även köpa lite saker imorgon också, nice! Idag har jag varit på sjukhuset också, mer om det senare! Skulle behöva starta datorn och göra tidinställda inlägg åt er tills imorgon känner jag ! :) men uppdaterar sen! Puss


DAG 11- Mina syskon.

Jag har tre syskon på mammas sida, och två på pappas sida, en som tyvärr är död, och en som jag inte har någon kontakt med. Tänkte berätta lite om mina underbara syskon som jag har kontakt med!

Christopher Orrebrink.
Är min älsta bror på mamma's sida. Han är född 27 februari 1989.
Han jobbar som kock och när han inte jobbar så gillar han att vara med sin dotter Emilia på snart hela 6 år.
Han bor själv med min andra bror som ni kommer få läsa mer om senare i inlägget.
Han och jag är inte helsyskon, vi har bara samma mamma.
Han är verkligen superduper snäll och vill mitt bästa med allt. Jag älskar dig bror!

Conny Odén.
Är min yngsta bror av alla. Han är född 12 augusti 1992.
Han utbildade sig som servering och är utbildad servitör, men jobbar nu som smedslärling på DFF dörrar fönster och aluminium.
När han inte jobbar så gillar han att vara med sin son som är född 4 juni 2011, han är alltså inte ens ett år.
Han bor med min äldre bror en bit från där jag bor med min mamma & min syster.
Han är en underbar bror, som vill mitt bästa med precis allt. Jag älskar dig bror!

Stephanie Odén.
Är min ända syster som jag har som lever. Vilket kan vara jobbigt, menmen!
Hon är född 19 september 1996. Hon går nu i 9:an och funderar på att välja vård om omsorg inrikting ambulans sjukvårdare nu till hösten.
När hon inte går i skolan eller pluggar så gillar hon att kasta dart och vara ute med vänner.
Hon bor med mig och våran mamma, då vi brukar tröttna på varandra och börjar bråka.
Hon och jag är inte helsyskon, vi har bara samma mamma som ni kanske märker eftersom vi bor med henne.
Men hon är underbar och vill alltid mitt bästa med precis allt som alla mina andra syskon. Jag älskar dig syster!

Detta var alla syskon som jag valde att skriva om eftersom det är dom jag har någon kontakt med. Som ni kanske märker har jag inga helsyskon. Imorgon blir det att skriva om "dag 12 - Ett tillfälle jag skulle vilja göra om. " Stay tuned babys! ;)

GODMORGON!

Godmorgon alla söta bloggläsare! Sovit gott? ;) Det har iallafall jag, när jag väl somnade.. Hade rätt så svårt att somna, menmen! Tror jag somna runt två eller nått sånt, rätt så segt. Slutar tjugo över tre idag & börjar om ungefär en timma, kommer nog gå sådär idag. Känner mig jävligt trött & början till sjuk, men kan inte bli sjuk just nu så får hoppas på det bästa! Är iallafall snart klar med allting nu innan skolan, ska bara sminka mig lite snabbt! Sen är jag klar för skolan.:) Men ni får ha en toppen dag så hörs vi senare. Puss


DEJTAR KUDDEN!

Tänkte lägga mig i sängen nu & smsa ett tag. Har nästan alltid svårt att somna på söndagar, kommer nog ha extra svårt idag när jag vakna tio i tolv.. Men det återstår & se. Ska upp senast sju imorgon, åh orkar inte! Men det är bara drygt 25 dagar skoldagar kvar till sportlovet, gud vad tiden går fort! Men nu ska jag stänga av datorn och lägga mig i sängen och vara lite social på sms & spela på iphonen. Hitta ett grymt roligt spel i fredags innan jag åkte ner till Nyköping som har varit mitt tidsfördriv i helgen, haha. Kanske kommer upp som apptips i bloggen? Staytuned! ;)
Uppdaterar mer åt er imorgon. Godnatt sötnosar.


MASSA INLÄGG IDAG!

Som ni märker har det blivit en hel del inlägg idag, och det märks på statestiken också! Även om nästan alla inlägg vart tidinställda så blir det ändå en stor skillnad. Jag kommer nog börja med tidinställda inlägg mitt på dagen då jag är i skolan också! Jag har även fått en hel del kommentarer, vilket bara gillas! Kommer upp en hel del inlägg imorgon också. Ni får även se vad som trilla ner i brevlådan idag. Så stay tuned! ;) Det kommer även upp en liten tävling senare, vet inte riktigt när. Tror många av er kommer gilla det! Men mer av det senare. Det glädjer mig enormt att ni tar er tid att läsa inlägget & kommentera. Får även en massa negativa & elaka kommentarer men jag bryr mig inte ett dugg av dom. Jag läser inte ens dom, utan bara raderar dom! Dock kan det vara någon kommentar som jag tycker att jag borde ta upp här i bloggen, menmen! Nu ska jag fixa lite inför skolan imorgon, även tidinställda åt er ;)


DAG 10 - Varför jag började blogga.

Anledningen till att jag började blogga är för att jag ville ha det jag gjorde när jag var mindre som ett minne, om ni förstår? Det är bara inte den ända anledningen, men jag kände bara för att ge det en chans. Trodde inte att jag skulle tycka att det var roligt eller nått, men det är verkligen grymt roligt! Jag älskar er alla bloggläsare, ni är bäst. Men åter till ämnet. Den som fick mig att blogga var nog min bästavän Linn, har dock nästan ingen kontakt alls med henne nu vilket är synd! Men man glider alltid isär från varandra någon gång. Menmen! Denna blogg är verkligen inte den första bloggen jag haft, har haft en del bloggar innan som finns kvar fortfarande, kan länka dom senare i ett annat inlägg kanske!
Min första blogg skapade jag 2009 eller 2010, så har bloggat i 2 eller 3 år nu, ganska så länge! Men det är grymt roligt!


DAG 9- Något jag ångrar..

Detta inlägg skulle publicerats den 21/1-12, men jag kunde inte uppdatera, så får publicera det idag istället! Bättre sent än aldrig! ;)

Jag har gjort en hel del saker som jag ångrar. Alla människor gör någonting som dom ångrar senare i livet! Men det finns nog inte bara en sak som jag ångrar, utan nästan allt jag har gjort ångrar jag. Såklart menar jag allt dumt jag gjort!
Det jag ångrar mest är nog en sak som hände sommarlovet 2010. Kan berätta lite smått om det:
Jag var med ett par kompisar i stan och så skulle vi åka hem till en som bor i Bålsta. Så stod vi och väntade på tåget till Bålsta som gick vid ett tiden på natten. Alltså det sista tåget som går. Sen kommer det ett "gäng" ungdomar som var påverkade av alkohol och började smått tjafsa med mig och Rebecca. Rebecca var smått full för hon hade druckit lite, så hon typ börjar smått bråka med "gänget" så typ dom slår henne och skit. Sen kommer min dåvarande pojkvän Andreas och börjar tjafsa med dom så det blev värsta slagsmålet där. Så skulle jag och Isabelle gå imellan dom. Så Isabelle blev smått skadad, och jag fick en spark i magen och slag på armarna. Detta är inte allt som hände, men vill inte ta upp mer i bloggen då personerna som är inblandade vill inte att jag skriver ut för mycket.

Ni kanske inte förstår varför jag ångrar detta. Men nu när jag blivit äldre och förstår samhället bättre så känner jag mig smått skyldig på något sätt. Men jag vet att jag har inte gjort något fel eller så.

Senare idag kommer det upp " Dag 10- Varför jag började blogga". Det kommer bli roligt, så stay tuned babys! ;)


DAG 8 - Min största rädsla.

Detta inlägg skulle publicerats den 20/1-12, men glömde bort det. Så får ta det idag...

Jag har ett par styckna rädslor, så kan nog inte säga vilken som är min största rädsla. Denna dag kommer nog bli svår att beskriva, men ge mig ett försök..
Som jag sa precis har jag en del rädslor. Tror ingen människa har bara en rädsla, men det finns väl någon där ute som har de!
En av mina rädslor som jag personligen tycker är lite "gullig" är att någon av mina marsvin dör, dom är mitt allt verkligen! Dom finns här för mig alltid & båda älskar att mysa med en! Dom är mina abslout bästavänner. Jag vet att dom kommer dö någon dag, men den dagen längtar jag inte efter.

Nu kommer jag inte på något mer i detta inlägg, kort & tråkigt inlägg alltså! Senare idag kommer det upp "Dag 9- Något jag ångrar". Ska bli spännade och skriva om, så stay tuned! ;)

SVAR PÅ TAL!


Postad av: Felicia om Berättar om min sjukdom
mina kusiner och min styvpappa har ADHD, och jag börjar misstänka att jag också har det .. skulle du kunna säga ifall jag har det eller inte? eller det klart att du inte vet såklart men liksom ungefär känner du på dig ifall jag har det eller inte? för kolla här: på lektioner har jag väldigt svårt att koncentrera mig o jag kan få stora utbrott för småsaker, min data hackade och då slog jag med knytnäven på datan (inte på skärmen). så tror du jag borde kolla upp det eller inte? kram <3
SVAR: ADHD kan gå i arv d.v.s att om någon av dina biologiska föräldrar har ADHD så är det ungefär 90% risk att du också får det. Om dina kusiner har ADHD, så måste din mamma eller pappa ha ADHD för att du ska kunna "ha" det. Alltså jag tycker du borde prata med din mamma eller pappa om detta, för jag kan inte säga så mycket mer, hehe. Jag kan ju inte säga att du har det eller inte, för det är en sorts doktor som du får gå till & göra olika saker för att se om du har det! Men det verkar som du har en slags ADHD när du berättade lite om det som händer för dig på lektioner osv. Men det bästa du kan göra är att prata med dina föräldrar sötnos! Önskar dig all lycka till! Kram

NYKÖPING.

Förlåt för kass uppdate i helgen! Men jag har varit i Nyköping och har inte orkat eller hunnit uppdatera åt er! Har haft iallafall en grymt mysig helg! Imorgon är det skola, men skulle inte sagt nej till några dagar ledighet till. När jag loggade in på bloggen så upptäcker jag en massa gulliga läsare från er läsare, blir så fruktansvärt glad! Jag älskar er bloggläsare! Jag kommer ta upp en kommentar i bloggen som svar på tal senare. Tänkte göra det som tidinställt så får ni det under dagen då jag är på väg hem härifrån. Jag har ju även missat 2 dagar från 30 dagarsutmaningen, men dom kommer upp idag så alltså blir det dag 8,dag 9 & dag 10 idag, många inlägg. Men ska sätta igång nu så jag hinner med allt! Puss


PACKAR!

Just nu håller jag på & packar.. Ska åka ner till Nyköping senare och blir kvar där tills på söndag, ska både bli skönt & jobbigt.. Jag hann inte uppdatera något igår för jag var med en kompis typ hela kvällen :( Men det vart ju iallafall ett tidsinställt inlägg igår!

Jag vet inte hur det blir med uppdateringen i helgen, för jag kommer inte kunna uppdatera med iphonen iallafall för jag inte har några pengar och inget internet då. Men ska försöka prata med mamma så jag får ta med datorn och internet så jag kan uppdatera lite åt er! ;) men ska fortsätta nu, puss!

bjuder på en bild på det jag har packat än så länge iaf !


DAG 7 - Min bästavän.

Jag har rätt så många bästavänner. Så jag vet inte vem jag ska välja som "min bästavän". Det är väldigt svårt, för alla är lika underbara & alltid finns här för mig. Men det finns två som betyder extra mycket för mig!

En av dom är Tim. Han är som en bror för mig. Han finns alltid här för mig. Jag kan skicka ett sms när som helst när jag mår dåligt. Och jag vet att han vill hjälpa mig till det bästa. Jag har känt honom i snart 14 år, och många mer år ska det bli. Jag träffar han varje dag nästan & jag blir alltid lika glad av att se han! Han är verkligen allt. Jag älskar dig bror!

Den andra är Sara. Hon är som en syster för mig nästan. Hon finns verkligen alltid här för mig. Hon & jag gick tillsammans på dagis. Det var där allt börja, det var där vi lärde känna varandra. Åren gick, jag började i en annan skola i förskolan sen böt jag när jag skulle börja i 2:an. Sen dess har hon & jag hållt ihop. Hon går i min klass, och är en riktigt skratteglädjare med dålig humor. Jag träffar Sara varje dag typ, och hon är den bästa tjejen på jorden. Jag älskar dig Sara!

Detta var nog allt om "min bästavän". Imorgon blir det Dag 8- Min största rädsla.

ANGÅENDE DAG 7!

Angående dag 7 som kommer publiceras idag om en stund, så kommer jag tyvärr inte skriva om "mina mellannamn och vad jag tycker om dem." utan istället "Min bästavän.". Men ville bara säga det tilll er så ni vet det. Men nu ska jag skriva inlägget. Puss


DAG 6 - Betydelsen och anledningen till mitt bloggnamn.

Redan på dag 6, bara 24 dagar kvar. Kändes som om det var igår jag började med allt. Men nu kör vi igång!

Eriicanylund.blogg.se heter min blogg som ni redan vet. Betydelsen av namnet är egentligen inte så "stort" utan jag heter ju Erica i förnamn & Nylund i efternamn. Anledningen till mitt bloggnamn är för att jag ville skaffa en blogg som var mer personlig, en blogg som beskrev lite om mig själv efter bara bloggnamnet. Så då vart det Eriicanylund efter många skapande bloggar.
-
Detta var tyvärr allt jag ville säga till er för denna gång vilket var jätte kort inlägg. Men imorgon blir det förhoppningsvis längre inlägg. So stay tuned babys! ;)

image description


INGEN BRA DAG....

Hejhej babys! Hur har eran dag börjat? Min dag började inte alls bra. Jag hann inte till skolan i tid, bråk med mamma & pappa osv. Men just nu är det väll lite bättre iallafall. Ska snart gå & göra någonting till mig att äta. Är ensam hemma till ungefär 6 ikväll, vilket är segt! Men det är nog bra att jag får vara lite själv idag, när jag inte mår riktigt bra! Jag kommer även byta skola denna termin eller till 8:an, vilket kommer bli skönt. Men berättar mer om det senare.. När jag orkar, för har ingen lust just nu.
Jag har fått en hel del kommentarer om att jag skulle börja uppdatera bättre nu när jag hade en snygg design osv. Ja jag kommer börja uppdatera bättre och mycket mer. Men just nu är det så otroligt mycket som händer i mitt liv, så jag hinner inte med bloggen. Men jag ska försöka ta drygt en timma åt er varje dag till att uppdatera åt er & göra tidinställda inlägg. Bättre en ingenting iallafall när jag har det mycket omkring mig. Idag kan jag säga iallafall att det kommer bli en hel del uppdatering... Kommer upp en hiss & diss, insperation, frågestund ( kanske ) & en massa annat skoj! Ska även ha en bloppis här sen. Men nu kurrar min mage så ska äta någonting nu! Långt inlägg denna gång också..



DAG 5- Det här vill jag bli när jag blir stor.

När jag blir äldre så vill jag antigen jobba som frisör eller stylist eller fotograf. Det är verkligen mina största drömmar. Varför jag vill det är för jag älskar att hålla på och fixa hår & sminka folk & sånt. Så tror nog att stylist eller frisör skulle passa mig! Anledingen till att jag även vill jobba som fotograf är för att jag verkligen älskar att fotografera. Det är verkligen någonting som får mig glad & på andra tankar.
Något av detta ska jag söka in till i gymnasiet, men vet inte exakt vilket. Men jag har ju drygt 3 år att tänka! Kanske väljer något annat att utbilda mig till, who knows...?


ANGÅENDE DAG 5!

När jag skrev denna lista så skrev jag på dag 5 att jag skulle skriva om vad kärlek är enligt mig. Men jag ändrar det till " det här vill jag bli när jag blir stor " istället. Hoppas det är okej för er. DAG 5 - Det här vill jag bli när jag blir stor kommer upp snart! Puss


DAG 4- Mina galna sidor.

Ja då var vi vid en svår punkt igen då.. Jag tror inte detta kommer gå något bra.. - men ge mig ett försök..
Man kan tolka detta på två olika sätt. Antingen att galna sidor när man blir arg osv, eller när man är glad och gör konstiga saker ni vet? Så jag tänkte skriva om båda sakerna.
-

Jag tror att alla människor har galna sidor men vissa vågar visa det bättre & lättare än andra. Men det är vad jag tror iallafall.
-
Folk som känner mig vet verkligen att jag har mina galna sidor & att jag är en galen person. Jag älskar att bjuda på mig själv & gör det oftast på ett galet men roligt sätt. Det kan hända att jag ska säga något skämt och börjar skratta redan innan jag berättat skämtet.. Jag är en sån person som har ganska så torr & tråkig humor, tror jag..
När jag verkligen vill göra något galet & roligt så gör jag det.. Så som förra vintern då det var typ 1 meter snö, så sprang jag & en tjejkompis till mig ut i strumpor och mysdress rätt ut i snön och mulade varandra. Ett av mina galnaste minnen. Det var jävligt kallt men roligt var det.

När jag blir arg så kan jag bli jävligt arg faktiskt. Jag har gjort flera saker när jag varit arg som jag verkligen ångrar. Jag har sparkat min mamma i ilska. Jag har slitit sönder kläder som jag inte använder i ilska.
Jag blir oftast så arg att jag inte kan kontrollera vad jag gör & vad jag inte gör. Men jag får verkligen en stor ångest efter och börjar nästan alltid att gråta. Varför jag blir så arg som jag blir är för att jag har ADHD som ni kanske vet.

Detta var allt jag kom på i detta inlägg. Imorgon blir det "DAG 5- Vad är kärlek enligt mig?" Men ändrar nog det till " Det här vill jag bli när jag blir stor."




LITE KNASIG BLOGG...

Jag kommer ha en lite knasig/ful blogg ett tag, men var tvungen att återställa alla kodmallar för att få in designen i stilmallen, fick ett litet smått utbrott där. Men vad tycker ni om header? Jag hissar den helt klart! Snart kommer uppdateringen vara på topp osv. Känner på mig att detta kommer bli gryyyymt.



GJORT NY DESIGN!

Har precis blivit klar efter ca 1 timmas fixade i gimp.. - Vart arg ett par gånger, men jag gav inte upp denna gång! ;) Vart sjukt nöjd med min nya header. :) Ska bara göra min bakgrund nu också, :) Sen är allting klart att sätta in här på bloggen! Men måste fixa en "test-blogg" och kopiera alla kodmallar osv. Så jag inte förstör någonting här, vore ju synd? ;) I augusti 2011 skapade jag denna blogg, och jag har gjort 400 inlägg nu! Känner mig stolt... Och många mer ska det ju bli? Men ska börja fixa lite nu! Puss


underbara gamla minnen...

DAG 3 - Mina föräldrar.

Ja då kom vi till den här punkten, som är svår och skriva om enligt mig.. - men ge mig ett försök..
Mina föräldrar är verkligen världens bästa! Dom har alltid funnits här för mig och stöttat mig genom allt!
Jag säger ibland att jag hatar er & att ni är dumma i huvudet & sånt. Men det stämmer inte, jag älskar er över allt annat på denna jorden!
-
Mina föräldrar flyttade isär maj 2004 när jag bara var nästan 6 år. Jag bodde kvar hos min mamma med min syster och mina bröder. Där jag fortfarande bor men bara med min syster då mina bröder har flyttat hemifrån!
Min pappa fyller 47 eller 48 i år, vet inte riktigt.
Jag träffar min pappa inte så mycket för han jobbar ganska mycket. På hans fritid så fiskar han mycket och kastar dart också! Min pappa är en glad person och är väldigt ärlig men också jävligt snäll.
Men när jag väl träffar min pappa så hittar vi på saker oftast, tex. går på bio.
Min kontakt med min pappa är inte så bra, men den kunde varit sämre eller men även bättre.
Senaste gången jag träffade min pappa var i tisdags kväll men då vart det bara väldigt fort. Men senaste gången som vi hittade på någonting så var det på juldagen. Då gick vi och såg på "någon annan stans i sverige."
Min pappa är helt enkelt världens bästa pappa. Jag älskar dig pappa! ♥
-
Min mamma fyller 44 i år.
Jag bor hos henne som jag alltid har gjort. Hon jobbar som receptionist.
På hennes fritid så gillar hon att dans till dansbandsmusik. Min mamma är en väldigt glad person och är väldigt ärlig men också jätte snäll. Jag träffar min mamma varje dag då jag bor hos henne. Jag kan prata med henne om exakt allting, även att jag inte gör det alla gånger så vet jag att jag kan det. Jag och min mamma pratar rätt så mycket om allt möjligt. Vilket kan vara skönt ibland!
Jag och min mamma brukar inte hitta på saker själva så ofta då jag har en äldre storesyster som bor hemma här också. Men när vi väl hittar på saker själva så brukar det vara att vi myser ner oss framför soffan och kollar på teven, eller åker och kollar på kläder.
Det kanske inte låter som världens roligaste saker, men det är verkligen roligt att vara med min mamma!
Min mamma är helt enkelt världens bästa mamma! Jag älskar dig mamma! ♥

Jag har tyvärr inga bilder på någon av mina föräldrar och tror inte dom vill att jag ska lägga ut bilder på dom...

FIXAR INLÄGG ÅT ER!

Har precis gjort 5 inlägg åt er under veckan, är dock bara på tisdag. Men ska nog göra ett par till. Håller på och gör den här 30 dagarsutmaningen klar, så jag inte behöver tänka på det i veckan när jag har skola, utan att jag kan verkligen bara satsa på skolan, vilket jag måste göra! Ska även fixa en design senare också om jag hinner! Annars får det bli imorgon! Men ska börja med designen nu & göra tidinställda senare.


DAG 2 - Min första kärlek.

5/12-10 blev jag tillsammans med en kille som heter Andreas Hultman, som man nog kan kalla "min första kärlek". Det höll i drygt 7 månader sen tog det tyvärr slut för en massa bråk mellan han & mig. Men vi pratar fortfarande idag & är nära vänner. Det är många som inte kan vara vänner med sina ex, men vi båda kom överens om att det var bättre om vi bara var vänner istället för tillsammans för massa tjafs & bråk mellan oss. Andreas var såklart inte min första kärlek, men det var mitt första seriösa förhållande. Jag var ju kär i typ allt & alla när jag gick på dagis och så! Men det här var nog allting jag har att skriva för idag! Imorgon blir det " Mina föräldrar" kommer bli spännade & roligt att skriva om!


GODMORGON!

godmorgon alla där ute! igår vart det inte så värst bra uppdatering för min del, men igår var jag, min mamma, och min mammas pojkväns dotter på bio och såg på Lasse Åberg's nya film, medans min mammas pojkvän och min syster såg nya Hamilton filmen som släpptes igår! Rätt så rolig film :) just nu håller jag på och startar datorn samtidigt som jag mobilbloggar! Går inte så värst bra, men det funkar! Ska även göra designen idag som jag inte hann igår! Uppdaterar senare.. Puss!


LÄNKBYTE MED THERESE!

http://nattstad.se/therese.postner

http://nattstad.se/therese.postner


FIXAT LITE MED DESIGNEN!

Har precis fixat lite med designen som ni kanske ser? :) Snart ska jag ta lite nya pic's till header tror jag. Vill ha lite nya pic's i den kommande headern, eftersom jag är svarthårig nu osv, hehe! Har några tankar på hur min header ska se ut, men vet inte riktigt exakt! Tror jag kör på en ljus design nu! Men vet inte riktigt ännu, men det återstår & ser!



gammal bild...

DAG 1 - Presentera dig själv.

Ja nu tänkte jag köra igång med 30 dagarsutmaningen! Så nu tänkte jag presentera mig själv lite, kommer inte gå så bra, men ge det en chans!

Jag är en tjej som är född -98, så är alltså snart 14 år. Lever mitt liv söder om Stockholm med min mamma & min syster. Jag går på Brandbergsskolan, helt okej skola faktiskt! Trivs super där. På min fritid så sitter jag mycket vid datorn eller framför iPhonen och nördar Wordfeud & Temple Run. Är självklart med vänner också! Något av mina största intressen är att fota, så det kommer ni få se rätt så mycket av i bloggen framöver också! Jag hittade mitt fotointresse början av -10 tror jag det var. Jag fotar nu med en digitalkamra Nikon S3000, men önskar mig en systemkamera! Jag har halv 5 syskon också, mer om det i dag 11. Om jag skulle beskriva mig själv så skulle det nog vara oftast glad & omtänksam. Jag lever mitt liv med sjukdommen ADHD, mer om det kan du läsa HÄÄÄR! Min absolut största dröm är att bli fotograf, för jag brinner verkligen att fota!
Så följ med mig i min blogg där jag har drömmen att bli fotograf.

Undrar du någonting som inte finns med här? Skriv i en kommentar så svarar jag så fort jag kan!

image descriptionimage description

FREDAGEN DEN 13..

Idag är det fredagen den 13! Usch, brukar alltid få otur då, hehe! Så får ju hoppas att denna dag blir lite bättre och utan otur! Jag har inte uppdaterat er på ett par dagar för jag har inte haft tid eller inte orkat, sorry för de! Men jag tänkte börja med dag 1 redan idag, sen göra tidsinställda med dag 2 osv. Nice va?;)

Just nu gör jag inte så mycket, ligger hemma i sängen och ska vila ett tag. Känner mig inte riktigt okej, så stannade hemma idag! Tänk er att det här är 3 dagen som jag har skola, kändes som om det var igår jag började skolan! Tiden går så sjukt fort.. Men ska försöka sova nu ett tag, men uppdaterar senare! Puss


30-dagarsutmaningen

För att alltid ha något att blogga om kommer jag nu anta en 30-dagarsutmaning. Jag har skrivit listan själv, men om ni vill kopiera den så är det fritt fram att göra det. Om ni missar svaret på en fråga ni var intresserade av, så kan ni alltid klicka in er på "30-dagarsutmaningen" i kategorilistan till höger! Hoppas något av det här kommer intressera någon! ;)

Dag 1. Presentera mig själv.
Dag 2. Min första kärlek.
Dag 3. Mina föräldrar.
Dag 4. Mina galna sidor.
Dag 5. Vad är kärlek enligt mig?
Dag 6. Betydelsen & anledningen till mitt bloggnamn.
Dag 7. Mina mellannamn och vad jag tycker om dem.
Dag 8. Min största rädsla.
Dag 9. Något jag ångrar..
Dag 10. Varför jag började blogga.
Dag 11. Mina syskon.
Dag 12. Ett tillfälle jag skulle vilja göra om.
Dag 13. Min favorit mat.
Dag 14. Om jag spolade tillbaka tiden skulle jag spola tillbaka till.
Dag 15. Mina drömmar.
Dag 16. Min första kyss.
Dag 17. Mitt favoritämne.
Dag 18. Mina favoritbloggar och varför.
Dag 19. Min favorit födelsedag.
Dag 20. Mitt drömresemål.
Dag 21. Någonting jag oroar mig för.
Dag 22. Det här upprör mig.
Dag 23. Det här får mig att må bättre.
Dag 24. Det här får mig att gråta.
Dag 25. Min favoritlåt just nu.
Dag 26. Detta hatar jag.
Dag 27. Min favorit plats.
Dag 28. Det här saknar jag.
Dag 29. Om 10 år.
Dag 30. Min tro efter döden.

image description
Jag svarar på första frågan senare idag!



TÄNKTE GÖRA "30-DAGAR"!

Ja rubriken talar nog för sig själv...- Jag kommer göra en 30 dagars lista som typ alla gör när dom har bloggtorka, vilket jag har just nu! Kommer göra listan helt själv faktiskt, så hoppas den blir bra, hehe! Men tänkte sätta igång nu, uppdate soon babys!

image description

NY VECKA, NYA PROBLEM, NY ORK & NYA ANDETAG!

Idag är det måndag igen! Börjar skolan om 2 dagar, vill verkligen inte tillbaka.. Menmen! Idag ska jag kanske träffa Jesper annars vet jag inte vad som händer! Har precis plattat klart mitt hår & ska snart sätta igång & sminka mig, hehe. Men tänkte bara uppdatera lite fort åt er! Skriver mer när jag är klar med att sminka mig & de. Puss!

MUSIKTIPS!

Visste ni att jag verkligen ÄLSKAR Fonky Fresh? Dom som känner mig väldigt bra, vet nog det! Lyssnar nästan varje dag på honom! Han är så grymt bra! Tänkte länka några av mina favoritlåtar med honom, hittade en av dom faktiskt i lördags!


Fonky Fresh ft. RMK - Tänk alla gånger.


Fonky Fresh - Det finns dagar.


Fonky Fresh ft. Söder - Du var mitt allt.


Fonky Fresh - Bara för dig.


Fonky Fresh - Du kom som en ängel.

Detta var några av alla mina favoriter av/med Fonky Fresh. Den sista låten jag länka är en av dom bästa låtar som han har gjort! Jag vet att Fonky Fresh är smått "depp-musik" men han är ändå grym!

DET ÄR INTE UTSIDAN SOM GÖR DIG UNDERBARAST, DET ÄR PERSONEN DU ÄR.

Börjar inlägget med ett otroligt fint citat! Förlåt för denna dåliga uppdatering, men jag har jullov & smått glömmer bort er! Vilket jag tycker självklart är jätte synd! Men just nu är det rätt så mycket som snurrar runt i mitt huvud och sånt! Men när skolan börjar på onsdag kommer bloggen att uppdateras som vanligt, det är ju ett av mina nyårslöften! Idag har jag bytt rum med min mamma, so nice! Ni får bilder senare! :) Jag måste även fixa tidinställda inlägg åt er så inte bloggen är helt död under den lilla tiden på jullovet som är kvar! Men ska verkligen njuta massor av tiden så kommer inte ha så mycket tid med er! Vilket är synd. Menmen! Jag har även lite planer på gång som ni ska få veta senare! Det tar även en hel del tid av min fritid just nu och det kommer även ta mer tid senare! Men nu ska jag svara på alla kommentarer och sen fixa tidinställda för resten av jullovet.
image description

DÅLIG UPPDATERING!

Här var det somsagt dålig uppdatering! Men jag har helt enkelt inte brytt mig ett dugg om bloggen, för vissa saker. Istället har jag bara tagit det lugnt och sånt. Men jag tror nu att jag kan börja med uppdateringen som vanligt osv! Vi får se helt enkelt! Har inte haft ett bra start på året eller nått. Vissa dagar har jag haft de bra & vissa inte. Kommer dock inte skriva vad som har hänt i bloggen. Kanske skriver ut lite senare i bloggen. Men anyways! Just nu gör jag inte så mycket, ska fixa med bloggen nu & sånt! Känner att min blogg måste få en ny start, & sånt!


Bild från julafton, hehe!

JUST NU!

Just nu gör jag inte ett jävla piss! Sitter & får typ random ryck och typ börjar sjunga? Haha! I'm crazy girl! Funderar på att göra ett litet videoinlägg åt er, men jag vet inte om jag ska göra det. Jag har glömt bort mina inloggnings uppgifter till videofy, men det är nog lätt att fixa! Haha! Får väll försöka göra det iallafall. Juste, jag har färgat mina ögonbryn & mina ögonfransar till svarta, och även mitt hår. Alltså, jag är typ forever alone eller nått HAHAHHAHAHAHAHHA! Fyfan vad tråkigt man kan ha! Nä nu ska jag sluta underhålla er och klä på mig istället sedan äta frukost! Uppdaterar senare. Puss

image description
ARKIV BILD

GLÖM INTE ATT TÄVLINGEN, KLICKA HÄÄÄÄÄÄÄR

GODMORGON.

Godmorgon babys! Sovit gott? Själv har jag sovit sådär! Vart väckt vid halv två av mamma, för då tyckte hon att jag inte fick sova mer.. Är jävligt trött idag & känner mig seg.. Men ska nog bara ta det lugnt idag, måste även börja få upp statistiken för den är usel just nu tror jag.. Haha! Kan ju inte kolla statistiken på blogg.se appen i mobilen vilket är synd! Kommer även upp ett apptips idag också! Svar på tal osv. Kommer bli en hel del uppdatering, så stay tuned babys! ;) Senare idag kommer det även upp en tävling här i bloggen, wopswops!! Men nu ska jag kolla om datan är ledig så jag kan fixa allting åt er!


JUST NU

just nu ligger jag i sängen & typ surfar runt lite, haha! imorgon måste jag svara på alla era kommentar, blir svar på tal imorgon osv! Ska göra en ny design imorgon också ;) blir bilder från mobilen, haha! Uppdaterad imorgon . Puss och Godnatt!


Bjuder på bild sen i förr går


förstajanuaritjugohundratolv.

Gott nytt år alla söta bloggläsare! Igår hann jag inte blogga någonting, förlåt för det! Men hade iallafall ett bra slut på 2011. Detta inlägget är det första inlägget på hela detta år, känns awesome! Tänkte faktiskt blogga åt er inatt innan jag somna, men hann inte klicka på publicera innan jag somna, haha! Förlåt.. Men berättar om mitt nyår senare idag, trorjag! För nu ska jag fixa mig lite för ska ut i spöregnet, haha! Men uppdaterar sen.. Puss!

RSS 2.0