NY VECKA!

Förlåt för denna kassa uppdatering. Första inlägget på 5 dagar, inte okej. Men har inte mått så bra, så har lagt bloggen på hyllan ett par dagar. Men nu är jag tillbaka. Idag var jag hemma från skolan för min hals är inte riktigt bra, har en brinnande känsla hela tiden! Ska även be mamma ringa vårdcentralen och se om det finns någon tid där för mig! Skulle vara skönt att veta vad som är felet med min hals eftersom jag hostar så mycket! Imorgon ska jag till skolan tror jag, men det återstår och ser. :)  Jag har tänkt att börja med dagens blogg, so stay tuned! Isåfall kommer det upp idag och avslutas imorgon! :) Har ju runt 3000 läsare per dag!
Fick nyss typ en random tanke att jag skulle baka kladdkaka? Haha!

But anyways! Idag har jag inte gjort så mycket, mest legat & sovit. Har även pluggat, så vart klar med det för drygt en halvtimma sedan. Tänkte även visa er lite nya saker jag fick i helgen. Mycket som ska upp i bloggen! Måste ju även göra "dagarna" som jag missat, men det får jag nog dela upp på ett par dagar, men det får vi se hur jag gör.
Men nu ska jag göra en tävlingsbild till dagens blogg, sedan kommer den upp. Uppdaterar senare. Puss

image description

Kommentarer
Postat av: Sara (VÄRLDENS STÖRSTA TVD FAN!)

- Sorry om du inte gillar sånna här kommentarer.Har frågestund på bloggen...ställ gärna en fråga eller två :)

= http://faillove.blogg.se/2012/january/fragestund-301-12.html

2012-01-30 @ 17:17:12
URL: http://faillove.blogg.se/
Postat av: Sara

sv; jodå. bara bra

2012-01-31 @ 14:24:46
URL: http://faillove.blogg.se/

Kommentera inlägget här!:

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

Jag gör jätte gärna bloglovinbyten, men då ska du INTE sluta följa mig efter en dag eller nått sånt. Jag gör jätte gärna länkbyten. Det är jag som har gjort designen, jag gör gratis designer men om ett tag börjar jag ta betalt. Vill du kommentera något elakt? Gör det, jag läggger det ändå i min carebox & bryr mig när jag vill & orkar. Alltså ALDRIG. För elaka kommentarer anmäls. Du är aldrig anonym, jag har din IP-adress.

NU ÄR DET FRITT FRAM ATT KOMMENTERA!

Ditt fina namn?:
VIP?

Din msn-adress?: (Obligatoriskt i tävlingar. ( ONLY FOR ME.)

Har du någon blogg?:

Lätta på hjärtat!:

Trackback