SKA BÖRJA BLOGGA IGEN!

Uppdateringen har ju inte legat på topp dom två sista månaderna, men nu ska de bli ändring på det! Nu ska jag verkligen börja uppdatera bra & så. Ska även fixa en design idag, kommer bli så snygg! But anyways!

Idag är det torsdag, vilket är skola igen! Var sjuk igår men ska försöka gå idag.. Sen får vi se hur detta slutar.. Har precis fixat mig klart för skolan. Sminkade mig idag första gången på sjukt länge, hehe! ;) Fredag imorgon, skönt att få lite ledighet. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, blir nog bara att ta det lugnt & så. Men måste fixa det sista nu innan skolan även ringa & väcka älsklingen! Uppdaterar mer när jag kommer hem runt två. Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här!:

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

Jag gör jätte gärna bloglovinbyten, men då ska du INTE sluta följa mig efter en dag eller nått sånt. Jag gör jätte gärna länkbyten. Det är jag som har gjort designen, jag gör gratis designer men om ett tag börjar jag ta betalt. Vill du kommentera något elakt? Gör det, jag läggger det ändå i min carebox & bryr mig när jag vill & orkar. Alltså ALDRIG. För elaka kommentarer anmäls. Du är aldrig anonym, jag har din IP-adress.

NU ÄR DET FRITT FRAM ATT KOMMENTERA!

Ditt fina namn?:
VIP?

Din msn-adress?: (Obligatoriskt i tävlingar. ( ONLY FOR ME.)

Har du någon blogg?:

Lätta på hjärtat!:

Trackback